Защо се обръща толкова голямо внимание на избора на антре?

портманто

Още с влизането в един дом всеки от нас може да си направи конкретни изводи. Обстановката и начина на подредба, позиционираните мебели и техния тил говорят изключително много за вътрешността и сърцето на жилището. Така, че ако за пръв път сте поканени на гости у ваши приятели или колеги то първото впечатление от това, което виждате със сигурност се оказва много решаващо дали да продължите напред или да откажете поканата. Ето в това е причината днес да обърнем достатъчно внимание на мебелите за коридор или още известни като антрета. В много райони на страната те могат да бъдат популярни  като портманта, но всъщност става въпрос за едни и същи мебели, чието предназначение е в коридора във входа на един дом.

антрета

Няма да се изненадате, че и тук предложенията са многобройни. Семпли, с няколко детайла плюс огледало могат да създадат едно неповторимо и приятно усещане с отварянето на вратата. Другите пък са една идея по-едрогабаритни и съдържат задължително гардероб, в който се съхраняват връхните облекла на членовете на домакинството и гостите. С гардероба всичко  е прибрано и трупането на якета по закачалките се избягва като по този начин се създава един доста добър ред и прилежен вид в коридорното пространство.

Един от производителите, които представят добра колекция от антрета е ЛениСтил. Онова, с което фабриката привлича нашето внимание наистина са изчистените и с подчертана елегантност модели. Тук акцента е в това, че мебелите за коридор не бива да създават усещането за разхвърляност, а да внесат една иновативна и модна концепция, която да зарадва окото и да е практична спрямо ежедневната експлоатация. С предлаганите на mebelilenistyle.com – антрета, портманта, шкафове за обувки, огледала и други мебели за коридор наистина имаме пълна свобода да аранжираме коридора по начин, който да ни допада.

Разбира се, че не само външния вид, излъчвания лукс и прилежност са основните мотиви да си изберем конкретен модел антрета. От ЛениСтил наблягат също така и на функциалността, което се оказва безспорно от решаващо значение едно антре да бъде прието като домашна мебел. когато в домакинството има четири души, които разполагат със своите потребности то е важно още от входната врата те да имат възможност за тяхното изпълнение. Достатъчно място в шкафа за обувки, закачалки, огледало, чекмедже за дребни вещи и т.нат. Всичко това е добре да се предвиди преди да решите, че едно антре ви харесва и искате то да присъства в дома ви. Освен създаващо впечатление обзавеждането в коридора следва да бъде ефективно при използването му. Така, че гарантирано добри модели можете да намерите именно в каталога на mebelilenistyle.