Venum – боксови ръкавици с традиции, дизайн и качество

боксови ръкавици

На боксовите рингове винаги е горещо заради силата, страстта и емоцията, която бойците предизвикват. Онова, което обаче няма как да пропуснем освен перфектната физическа форма на боксьорите, изправени на ринга са техните екипи и боксови ръкавици. Характерна тенденция при иновациите в сектора е да се избират екипировки, които са утвърдени на пазара и освен това са перфектното съчетание на новаторство, идеална защита и феноменален внушителен вид. Като се има предвид това, че никак не са малко водещите фирми, производители на боксови ръкавици, боксови круши и много други варианти за екипировка за бойци няма как да не си зададем въпроса „Как се избират точните брандове боксови ръкавици?“. Наистина едно доста добро съотношение между цена и качество, което се е доказало през последните години са venum боксови ръкавици. Марката е сред най-популярните в сектора и това наистина не е случайно.

ръкавици

Venum възниква като  запълващ липсите бранд на едни то вече утвърдените производители на боксови ръкавици. Парижанина Франк Дюпуи със своята предприемчивост и създаването на онлайн магазин за бойна екипировка и боксови ръкавици изпитва сериозни трудности с доставките от Бразилия. След като осъзнава, че губи голям процент от своите клиенти Дюпуи търси друго решение и го намира в създаването на свой собствен бранд. Така се ражда през 2004 година идеята  за собствено производство, което само година по-късно се определя като треньори, спортисти и почитатели на бойните портове като истински революционни продукти, гарантиращи успех и перфектна визия.

Като дизайн и модна концепция от Venum изберат да работят с качествени материали, внедряват някои новости при боксовите ръкавици и ги правят много по-леки и комфортни за боксьорите. Наистина те се отличават със своята безупречност, те са ефектни, със супер дизайн и оригинална концепция. Така Дюпуи бързо успява да стане сред лидерите, които знаят как най-рационално и на добра цена да създадат универсално и модерно решение, което е подходящо както за ринга така и за тренировъчните зали.

Така новата марка Venum, чието лого е изключително впечатляващо и наистина излъчващо гъвкавост, сила и мощ, завладява бойните спортове като класически бокс, ММА и редица други бойни изкуства, при които в основата на добрата и функционална тренировка са правилните боксови ръкавици и екипировка, която да носи самочувствие и увереност на бойците. Разбира се, катаклизмите, през които преминава бизнеса на Франк Дюпуи не са малко, но днес вече устоял на конкуренцията и трусовете в сектора Venum е марката, която се радва на феноменален успех до днес. Дюпуи е единствен акционер в едноименната марка и разполага с всичко нужно за да развива своя бизнес.