Тае Бо тренировки – енергия, сила, атлетично тяло!

тренировки

Младежите се увличат по пойните спортове като един от начините не само да овладеят агресията си, но и да подобрят физическите си данни. След около 12 -13 годишна възраст едни от практикуваните в залите спортове са кардио кикбокса, който още е известен под наименованието Тае Бо. Тренировките са в по-голямата си част кардио, което пък от своя страна привлича много мъже и жени, които предпочитат движението в зала за да свалят излишните килограми и да оформят едно красиво атлетично тяло. Тае Бо е клас, в който се прилага програма от кардио тренировки, както и удари и движения, които са характерни за кикбокса. Именно това, че се включват ръцете и краката, както аеробиката прави Тае Бое изключително динамичен и интересен за практикуване спорт от цялото семейство.

тае бо

Ще се изумите как само две тренировки седмично ще помогнат на организма ви да навлезе в един невероятен режим, който ще подобри тонуса, енергията, метаболизма. Именно затова ви каним в https://teres.bg/kardio-kikboks-tae-bo/ за да се включите в груповите тренировки, които представляват една компилация от аеробика, кардио и бойни изкуства. Насладете се на движенията и се забавлявайте, защото Тае Бо не само  е начин да навлезете в нов ритъм, а същевременно с това да повишите координацията, дисциплината и да станете по-организирани. Хъс и енергия – така описват почитателите на това бойно изкуство онова, което изпитват по време и след тренировките. Да се отървете от стреса и излишните килограми вече е много лесно, така че не отлагайте започването на тренировките, с които ще тонизирате не само тялото, но и ще се погрижете за духа си.

Ползите!!!

  1. Намалявате стреса
  2. Чувствате прилив на енергия
  3. Подобрявате метаболизма
  4. Стягате мускулите и ги оформяте
  5. Горите калории и намалявате теглото

Пет много важни за един пълноценен живот неща, от които не бива да се отказвате. Кардио кикбокса е начин на живот, с който динамиката и настроението наистина са на топ ниво. Време е да направите нещо добро за цялото семейство и да се насладите на нов ритъм, нова емоция и енергия. За деца на 12 години, за жени, за мъже Тае Бо ще ви даде заряда, от който така се нуждаете. Изберете групови или индивидуални тренировки от Teres Gym & Fight Club и станете част от отбора на начинаещите или напредналите Тае Бо бойци. Време е за промяна, да излезете от оковите на скучния офис и да се насладите на всяко едно движение, което е здраве, динамика, енергия и тонус.