За дамските и мъжките парфюми – какво споделят за пртежателя си

мъжки парфюм

Използването и избирането на парфюми и строго индивидуално решение. Понякога в стремежа и да доставим удоволствие на близък човек му подаряваме скъп парфюм, който ни е допаднал, но забравяме, че всяка личност си има своите уникални предпочитания към миризми и аромати. Затова един съвет още в началото на днешната ни публикация – не подарявайте парфюм дори на твърде близък човек, който си мислите, че познавате добре. Парфюма е ароматния неподправен подпис, който ни индивидуализира и разграничава от другите хора, така че наистина е нормално да не подценяваме неговия личен подбор.

Какви парфюми обичат да ползват дамите

Тъй като те са доста по-претенциозни по отношение на избирането на аромат то ще акцентираме първо на техния избор. Жените са толкова различни като характер, че безспорно това поставя пред изпитание създателите на добри и уникални парфюми.

Парфюм

Избирането на парфюм за дамите е ритуал, тъй като те свързват използвания аромат със своето настроение и това какво биха желали да провокират. Така например съблазнителките са склонни да заложат на:

  • Флорални нотки;
  • Парфюми със сладникав акцент;
  • Екзотични и мистични аромати.

Жените, които са еманципирани и здраво стъпили на земята се увличат от дървесните аромати. Те предпочитат тайнството на природата за да изразят своята чувственост и неподправеност.

Романтичните мечтателки пък са привлечени от нежните и дискретни парфюми, които не са твърде афиширащи. Свежи и ухаещи на чистота, женствени и ненатрапчиви нотки на роза, люляк, памук, касис.

Сами виждате как характера и нашата същност сякаш ни провокира да изберем конкретен аромат. Дали сте енергични, свободолюбиви, искате да подчертаете вашата изтънченост и елегантност то парфюма заема много специално място при създаването на едни съвършен и неустоим образ.

Мъжките аромати

Те са наистина секси, провокативни, но същевременно с това и дискретни. По принцип мъжете са доста обрани по отношение на ароматите, които използват. Рядко са господата, които избират твърде силни и натрапчиви миризми. Те залагат основно на такива, които подчертават тяхната мъжественост.

За мъжете, които обичат да носят спортно елегантно облекло им допадат кедрови нотки, такива със сандалово дърво, лавандула.  За мачовците пък са типични парфюми с дъх на бадем, карамфил и кориандър. Модерния мъж пък е привлечен от аромати, които съчетание от бор, анасон, кедър.

Вдъхновени от ароматите на природата и вие можете да заложите на този парфюм, който е най-близък до вашата същност. Насадете се на комбинацията от свежи аромати, изисканост , дълготрайност. Изберете онлайн магазин grazia.bg, в който ви очакват най-качествените парфюми за НЕЯ и за НЕГО.