Естествени процедури за подмладяване с гарантирана безопасност

плазмолифтинг

Съвременната дерматология ни представя широка гама от подмладяващи методи. Още с появата на първите фини линии всяка дама търси ефективен способ за намаляване и спиране на процесите на стареене. Човешкото тяло е уникално и то може да произвежда регенериращи вещества, които помагат на клетките и тъканите да се възпроизвеждат. Но с напредването на възрастта тези свойства и способности намаляват, което реално налага намесата на подпомагащи подновяването на клетките средства. Днес ще ви разкажем за едни от най-ефективните и с оптимални подмладяващи резултати процедури, за които ще ни разкажа дерматолозите от Мирабел Бургас.

Плазмолифтинг – естествен революционен подход за подмладяване

Ако и вие търсите оптимално ефективен метод, с който да намалите появилите се бръчки то ви представяме иновациите при подмладяващите терапии от Мирабел Бургас плазмолифтинг – PRP нехирургична методика, при която се използва плазма от собствената ви кръв. Иновацията при този подход и високата ефективност, която постига се дължи на факта, че в човешката плазма има високо съдържание на витамини и микроелементи, които имат способността да стимулират метаболизма както и да задействат само производството на колаген. Именно така новопроизведния колаген успява да структурира кожата на лицето и да я подмлади. Това реално прави PRP лифтинга едни от най-предпочитаните безопасни процедури, които съживяват и правят кожата по-еластична, млада и красива.

Вампирския лифтинг както още е популярен плазмолифтинга е инжекционна терапия, при която от пациента се взема известно количество кръв. След преработката ѝ извлечената плазма се инжектира обратно в тялото, но в зоните, които имат нужда от подобряване и подхранване. Именно подхранващата сила на плазмата е онзи живец, който кожата ни получава. А сред основните предимства на плазмолифнтинг PRP терапията са:

 • Може да се комбинира с други методи за подмладяване;
 •  Не предизвиква странични ефекти и алергии;
 • Благоприятна е всички възрасти над 18 години;
 • Използва се като средство за намаляване на оплешивяване;
 • Повдига контура на лицето;
 • За лечение на акне и други кожни проблеми;
 • Ефективна е като естествено хидратиращо средство при много суха кожа;
 • За намаляване на мимически бръчки;
 • За ускоряване заздравяване на дълбоки рани и т.нат.

Ефективността от плазмолифтинга се дължи на факта, че в плазмата има високо съдържание на хормони, белтъци, ензими и вещества, които стимулират подмладяването на кожата.

Дермални филъри – бързи подмладяващи ефекти

Здравословните и напълно безопасни методи, които се прилагат в клиниката по естетична дерматология Мирабел Бургас не се свеждат само до прилагането на вампирския метод плазмолифтинг.  Интереса към добрите оферти ниски за дермални филъри цени Бургас е също оправдан поради това, че при тази методика също се прилагат естествени за тялото вещества. Целта на дермалните филъри е да повишат плътността на тъканта и да я направят много добре хидратирана с помощта на хиарлуронова киселина, която е естествен елемент от човешкото тяло.

филъри

Главната функция на хиалуроновата киселина е да осигури хидратация. Способността ѝ да поглъща и задържа до 1000 пъти вода над собственото си тегло я прави идеален източник, приложим в редица дерматологични процедури. Филърите са подходящи за третиране на различни зони и от Мирабел Бургас предоставят терапията при:

 • Придаване обем на устни;
 • За попълване на бръчки;
 • При оформяне контурите на лицето ;
 • За намаляване на тъмните кръгове под очите;
 • За хидратиране на суха и изтощена кожа;
 • За повдигане на зоната около устните;
 • За повдигане на скули;
 • За корекция на носа и други.

Филърите са безопасни и това ги прави приложими за лица над 18 годишна възраст. Освен това цената на процедурите е доста ниска, Заради това, че хиалуроновата киселина е естествена за организма ни то терапии с дермални филъри не предизвикват алергични реакции и при тях риска от странични ефекти е почти минимален. Киселината се резорбира от организма, което на практика е прави толкова безобидна и безопасна.

Най-добрите цени за разкрасяващи процедури ви очакват в клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас.