Шкафове за обувки – подредете обувките в коридора

Шкаф

Най-лошо впечатление на гостите ви биха направили разпилените в коридора чифтове обувки и пантофи. Наистина липсата на правилната мебел за антре допринася за създаване на хаотична обстановка, която наистина отблъсква. А не случайно казват, че облика на входа на вашия дом е визитната картичка, която наистина може да покаже душата на жилището както и отношението на домакините към реда и уюта. Така, че от какво се нуждаете за да елиминирате тези неприятни усещания? Шкафове за обувки, в които бързо и удобно можете да подредите всичко онова, което е повод за притеснения.

Как да го изберем

Шкаф за обувки

Ще кажете… просто един шкаф. Не бива да сте толкова непретенциозни към тази мебел, тъй като действително нейната задача е да организира и да създаде съвършен ред на обувките на цялото ви домакинство. Ако сте четирима души то е повече от ясно, че поне три са обичайните чифтове обувки, които ползвате за излизане, което прави 12 чифта, които следва да се поберат в шкафа за обувки. А какво да направите с пантофите, които събувате преди да обуете обувките за навън? Редно е и те да бъдат прибирани някъде и то не къде да е, а далеч от мръсните и предназначени за излизане аксесоари.

Със сигурност ви накарахме да се замислите, защото реалната подредба зависи от това да си изберете такъв шкаф, който да е оптимално практичен и с достатъчен обем.

А вариантите са за:

  • Шкаф за обувки тип скрин;
  • Стандартен шкаф за обувки;
  • Шкаф тип стелаж;
  • Висок шкаф с падащи врати и т.нат.

Идеята на това многообразие от модели шкафове за обувки е всеки от клиентите да избере този вариант, който най-много приляга на габаритните размери и стил в интериора. Лесно е да се ориентирате, тъй като наистина има атрактивни и иновативни шкафове с перфектна приспособимост и във вашия тесен коридор.