Как да направите новата си кухня идеална

кухня

Когато кухнята, която ползвате е онаследена от предишните собственици на жилището то вероятно не след дълго ползване ще изпитате крещяща необходимост от това да я подмените с нови кухненски мебели. Не добрата организация, стайлинга, липсата на реда, който вие търсите са в основата на трансформацията, към която се стремите. Да се избере нова кухня обаче се оказва не толкова лесно, защото в крайна сметка човек си има принципи, идеи и желания, които търсят правилната реализация. За да улесним донякъде избора ви ще предложим на вниманието ви три основи стъпки, които са отговорни за осъществяването на вашия замисъл.

Три кратки правила за идеална кухня

Сигурно се питате какви трябва да бъдат кухненските ви мебели както и на кого да възложите изпълнението на проекта. Освен това възниква и въпроса с цената – как да определите онази, която няма да разклати бюджета ви. Сигурно е, че повечето от четящите имат подобни главоблъсканици, което може да осуети желанието ви да постигнете съвършенство. Но имаме решение, с което наистина грешките ще можете да сведете до минимум:

готова кухня

Те са едно добро решение за малки и не толкова перспективни пространства, които дори имат леки дефекти от архитектурно естество. Това са мебели, на които можете да разчитате за да обзаведете максимално бързо и качествено, тъй като са стандартизирани и доказани като решения;

  • Следвайте работния триъгълник

Това е ориентация, която е доказана от експертите като една от водещите, създаващи лекота и удобство при работа. Където и да сте застанали в кухнята всяка една мебел е в близост до вас и така не губите никакво време;

  • Стил и комфорт преди всичко

За да е перфектна една нова кухня то мебелите в нея трябва да излъчват положителна енергия. Добре е да изберете неутрални и светли нюанси, които имат способността да привлекат и да стимулират желанието ви за готвене. Освен това са от значение и останалите ефекти като обков, функции и други части от мебелирането, които ще се погрижат за пълноценния ви престой в зоната за кулинарни изяви.