Мебели Арена с идеи за градинска мебел в комплект

комплект

Времето се затопля и слънчевите дни стават все повече, а това е предпоставка да излизаме и да прекарваме повече време на открито. Оползотворяването на дворното пространство или верандата е повод да оформим приятна почивна зона с градински сетове. Онлайн магазин Арена ни представя много интересни варианти, които са адаптивни и устойчиви на атмосферни влияния, а предложенията всеки би могъл да разгледа на комплект градински мебели https://www.mebeliarena.bg/двор-и-градина/градински-комплекти-сетове.

Комплектите градински мебели от Арена – кои са добри за нашия двор

Независимо от това, че ще бъдат изложени навън то това не означава, че трябва да сме по-малко взискателни към тези мебелни решения. Всъщност много от клиентите дори споделят, че са доста по-критични и изискващи от градинските мебели, тъй като когато инвестират в тях те търсят оптималната възможност за по-дълъг експлоатационен период без това да бъде причина за прекомерна ангажираност като поддръжка. Арена представя интелигентни и много атрактивни идеи, с които оформянето на градинското кътче става лесно и бързо. Към комплектите, които си струва да бъдат разгледани представяме следните актуални модели:

Градински комплект
  • Градински комплект ICOF

Изискан и модерен ратанов комплект, който съдържа диван и фотьойли, очарователна масичка и дори столче за крака. Слънчевите дни вече помагат да бъдат по-приятни от очакваното, защото с този комплект градинска мебел ще оформите релакс зона, която е подходяща дори за слънчеви бани;

  • Градински комплект Allegra Wicker

Едно модерно и много атрактивно предложение, с което наистина ще организирате кътче за почивка и хранене на открито. Столовете са тръбни и удобни за използване на открито, а масата е достатъчно голяма за да позволи да поканите на гости приятели и да си направите барбекю;

  • Градински хромиран комплект

Състои се от столове и маса, които са невероятно издръжливи на влага и всякакви климатични промени. Най-привлекателното тук за потребителите е това, че комплекта мебели се отличава със завидна лекота и може да бъде позициониран както на балкон, веранда или друго открито не толкова просторно място.