Лесно ли е да си изберем офис стол

стол

Всеки човек, който прекарва голяма част от времето си седнал на стол се е замислял, защо чувства такава умора в тялото, схващания и дискомфорт. Това са последиците от неудобната мебел, която не е подходяща за да бъде използвана толкова дълги часове. За да си имате обаче, необходимото удобство и комфорт, трябва да отделите от времето си и да изберете качествен и надежден офис стол. Богат избор на подходящи модели ви очаква на  https://www.venus.bg/офис/офис-столове. Преди да купите харесаният от вас стол се поинтересувайте от неговите характеристики, функции и материал от който е изработен.

Какъв трябва да е перфектният офис стол venus

Ако сте се спрели на модел снабден с колелца, е добре да знаете, че те са голям враг на дървения под, затова не се лишавайте от тях, а се снабдете със силиконова постелка, която да предпази мястото под стола. От особена важност е седалката да може да се регулира спрямо вашия ръст. Качественият офис стол от venus, предлага невероятна опора за гръба. Това ви дава стабилна позиция през целия ден и наистина невероятно усещане, когато сте настанени на подобен модел. И не на последно място да споменем тапицерията на офис стола. Тя може да бъде, както текстилна, така и от естествена кожа или еко кожа. Това е въпрос на лично  усещане.

Президентски стол

Офис стол Carmen Престиж от мебели venus:

  • Удобен и ергономичен модел, който присъства на много работни места;
  • За изработката му е използван полипропилен;
  • Снабдени с газов амортисьор за коригиране на височината;
  • Облегалката и седалката са тапицирани с висококачествена дамаска, а имате избор и на цветове – черен, син и сив;
  • Товароносимост – 120 кг.

Както и сами може да се уверите, когато имате нужната информация не е трудно да изберете надежден и удобен офис стол venus. Неговият дизайн зависи от личния ви вкус, а наличните механизми се грижат за комфорта ви.