Комбинираните плотове, с които си заслужава да се запознаете

комбиниран плот

Не е случайно, че ги наричат „комбинирани“. Всъщност това са котлоните, които могат едновременно да работят както с електрическа енергия така и с газ. От десетилетия се използват тези уреди и действително не е за подценяване това, че има доста голям интерес към тях. Ще ви запознаем с някои комбинирани котлони от предлаганите на пазара модели като идеята ни е да фокусираме вниманието ви към уредите, които наистина се радват на висока функционалност и интерес от страна на потребителите.

Кое прави комбинираните плотове привлекателни

Два вида енергия дават много повече възможности на потребителите. И точно поради това предстои да ви срещнем с варианти, които могат да допринесат за бързото реализиране на кулинарните ви идеи. Плотовете от типа комбинирани има доста предимства:

 Котлон
  • Гъвкави решения;
  • Използват два вида енергия и винаги са в готовност за работа;
  • Лесни са за управление;
  • Оптимално икономични;
  • Високоефективни;
  • Практични и функционални.

Ето и доказателството за тези твърдения с някои от моделите комбинирани котлони, които можете да поръчате от онлайн магазин Арена:

  • Комбиниран стъклокерамичен плот за вграждане GORENJE

Много елегантен модел, който впечатлява с елегантния си дизайн. Интересен и удобен за ползване, лесен за почистване поради свалящата се от плота горелка. Уреда е препоръчителен за домакинства, чиито жилища са газифицирани. Така усвояването на енергията ще доведе до реални икономии и ниски месечни разходи;

  • Комбиниран плот за вграждане ЕЛДОМ

Това е мини модел комбиниран плот, който е лесен за внедряване  малка кухня. Плота е доста удобен и с него лесно ще успеете да сготвите дори най-сложни ястия. Разполага със защита от проникване на влага, система за защита от разхерметизиране на горелката както и температурен ограничител. Не само ефективен, но и супер безопасен комбиниран котлон с мини размери получавате, ако изберете този уред.

Магазин Арена предлага на вниманието ви още идеи за комбинирани котлони на водещи марки като EUROLUX, LINO и други.