Защо да изберем качествени и разнообразни замразени продукти от доверен доставчик?

замразени зеленчуци

Много търговци и отговорници за зареждането на заведения търсят здравословна и разнообразна храна за своите клиенти. Артикулите, трябва да са качествени с доказан произход и да се приготвят по възможно най-бързия начин. За целта е необходимо да изберете дистрибуция на замразени продукти от Загора Груп БГ. Търговецът е доказал във времето, че разполага с необходимата база и транспортни средства, които да извършват регулярни и навременни доставки. Добро впечатление ще ви направи богатия каталог, зареден с най-различни вкусни продукти като зеленчуци, местни специалитети, готови полуфабрикати и други.

Какви са реалните ползи от употребата на различните замразени храни?

В забързаното ежедневие всички се стараят да приготвят кулинарните специалитети възможно най-бързо. Случва се и да купите пресни зеленчуци, които в момента нямате възможност да сготвите и те да се развалят в рамките на ден-два. Това няма как да се случи със замразените продукти, тъй като те се съхраняват лесно, имат подходящ срок на годност и са доказано качествени.

Всички артикули се обработват и замразяват ударно, докато са максимално пресни. Това запазва в тях всички витамини и след размразяване вкусовете им характеристики са перфектни. Заредете фризерите си с разнообразен асортимент и винаги ще поднасяте добре приготвени и вкусни ястия. Защо да изберем дистрибуцията на замразени продукти:

  • цената им е достъпна – въпреки че по нищо не отстъпват на пресните храни, тези са много по-евтини. Ще бъде изгодно да използвате именно замразени продукти, тъй като това няма да се отрази негативно на вашия семеен бюджет;
  • дистрибуторите предлагат огромен асортимент – лесно ще намерите най-различни готови храни, които буквално за няколко минути могат да бъдат приготвени и поднесени. Има достатъчно разнообразни замразени зеленчуци, кюфтета, пилешки полуфабрикати, плодове и други;
  • гарантирано качество и навременна дистрибуция на продуктите – за всеки е важно да се храни здравословно, затова е добре да получавате замразените продукти от търговец, който ви гарантира правилното съхранение и представя всички нужни документи за артикулите. Добрите фирми разполагат с подходящи транспортни средства, за да гарантират бързия транспорт и правилното съхранение на нещата.

Ако изберете да доверите дистрибуцията на Загора Груп БГ ще имате успешен бизнес и много доволни клиенти.

Как да изберем точната компания за дистрибуция?

В този бизнес сектор, има много фирми и затова е възможно да се чувствате леко объркани. Съветваме ви да започнете работа с дистрибутор, който е добре познат на пазара и вече е изградил достатъчно добра репутация. Прочетете мнения на клиенти онлайн и разгледайте уеб сайта на компанията. Така ще съберете достатъчно важна информация, за да вземете категорично решение. Още след първата заявка ще установите, колко е приятно да се работи с коректни партньори.