Какви са причините да изберем нова холна маса?

помощни маси

През определен период от време, всеки има желание да направи някаква интериорна промяна в дневната. Това е най-използваната стая от семейството и едно обновление винаги ще промени атмосферата. За да не отделяте много средства от бюджета си, ви препоръчваме да се фокусирате в избора на нова маса за хол Венус. Този малък елемент в обзавеждането лесно ще създаде търсените удобства и ще направи обстановката по различна. Съвременните модели са отличават с красивата си изработка и множеството удобства, които ви предлагат.

Защо да купим модерна и функционална мебел?

Съвременните холни маси са конструирани достатъчно практично, за да има къде да поставяте различни по-малки и по-големи вещи. Много от моделите разполагат с допълнителен плот под основния или разтегателен механизъм. Това е много удобно за хората, които се хранят в дневната и държат на комфорта. Препоръчваме ви холните маси с повдигащ се плот, защото те могат да изпълняват изцяло функцията на трапезната мебел. При положение, че дневната ви е с по-скромни размери, бихте могли да инвестирате в помощни холни маси с интересен и декоративен плот. Те обикновено се състоят от няколко различни по размер елемента, които се прибират един под друг. Изработени са от съвременни качествени материали, което прави визията им толкова оригинална.

Ще намерите такива с метална основа и стъклен декоративен плот или изработен от mdf в интересни и нестандартни форми. Холната маса, която ще изберете може да бъде правоъгълна, елипсовидна, кръгла или квадратна в зависимост от вашите предпочитания и вида на меката мебел. От Венус ви предлагат – модел Berlin HM8201.11 – Акация / Черен:

  • холна маса Berlin HM8201.11- уникално предложение с кръгъл плот;
  • материал на изработка акациева дървесина;
  • запазени естествените форми и цветове на дървото.

Луксозна и красива мебел, която ще изглежда елегантно във всяко модерно жилище. Тя се характеризира със своята здравина и устойчивост. Естественият материал комбиниран с металната основа ви гарантира дълга и безпроблемна употреба.

Защо да инвестираме в луксозна мебел за дневната?

Това е не просто стаята, която използвате най-много в жилището, но и мястото в което посрещате своите гости. Интериорът трябва да бъде красив и балансиран, да създава усещане за спокойствие и удобство. Луксозен елемент като холната маса ще придаде повече изисканост на апартамента ви и ще привлече погледите на вашите гости. Съчетайте артикула с различните декорации в стаята и с другите мебели, за да постигнете хармоничен интериор. Заслужава си да вложите по-голяма сума в покупката, защото си гарантирате продукт с високо качество и дълъг експлоатационен период.