Съвети как да изберем подходящ матрак отговарящ на критериите ни

матрак

Пред много хора стои въпросът как да открият подходящ матрак за дома си? Осъзнавайки отговорността от това важно решение, което касае здравето ни, тъй като сънят е пряко свързан с него се тревожим – дали изборът ни ще бъде наистина правилен? Всеки един матрак независимо колко ни е бил комфортен, трябва да бъде сменен след определен период от време. Ето защо е добре периодично да се запознаваме с новите артикули, които се появяват на пазара и техните особености. Мебели Венус е интернет магазинът, който ще ви предостави богато видово разнообразие от различни качествено изработени продукти.

Как да определим от какъв модел еднолицев матрак Венус се нуждаем

Естествено, че моделът зависи предимно от вашите критерии за комфорт при спане. Има хора които предпочитат по-твърдите повърхности, други по-меките, а трети нещо по средата. Разнообразието от видове в мебелен магазин Венус ще ви даде възможност да разгледате детайлно различните възможности, преди да направите поръчката. Днес ще ви представим някои от харесваните типове еднолицеви матраци от клиентите на Венус. Еднолицев матрак с покет пружини е модерен и по – комфортен от старите разновидности. Съвременните технологии позволяват артикулите да се изработват с повече от един слой и от различни материали, което ги прави наистина удобни за използване дълго време. Често се влага и мемори пяната в еднолицевите модели, която е иновативен продукт, запазващ формата на тялото при натиск.

Еднолицев матрак

Еднолицев модел Armida предлаган от Венус:

  • Създава приятен комфорт, за вашето тяло и се чувствате напълно отпочинали;
  • Самият обем и мекота са създадени с помощта на мемори пух и влакна, които спомагат за по-добър сън;
  • Състав: профилирана полиуретанова пяна, дървена рамка, нетъкан текстил. Калъф с цип: висококачествен текстил TED Balancе с антистатично третиране.

Запознайте се детайлно с характеристиките на отделните модели еднолицеви матраци Венус и изберете такъв, който ще удовлетвори желанията на семейството ви. Не отлагайте поръчката на толкова важен елемент от ежедневието ви.