Как да изберем стилна и практична работна лампа

настолна лампа

Светлината винаги е била важна когато сме си у дома или на работното място. Правилно избраните осветителни тела ще ни създадат комфорт и уют, а понякога ще ни помогнат и да свършим работата си по-добре. Има артикули които използваме в офиса и у дома, за да осветим по-добре бюрото си. Това са функционалните и красивия работни лампи. Те са разнообразни като стил и начин на работа и могат да бъдат избрани по различни критерии. Общото между тях обаче е това, че ви осигуряват достатъчно силна насочваща светлина, когато имате нужда от нея. Интересни и практични модели може да разгледате в продуктовия каталог на Atg.bg.

Каква е разликата между декоративните лампи и тези за работния плот

Удобството да имаме мобилно осветително тяло, което можем лесно да преместим където желаем е много голямо. Дори да има основно осветление в помещението е добре върху бюрото да инсталираме качествена лампа, която ще осветява перфектно. При декоративните модели се залага на дизайна, защото той се вписва в конкретния интериор и лампиона може да бъде изработен от различни материали да бъде с декорация и апликация.

Работните лампи от своя страна имат семпла и модерна визия. За да не ви заслепява източникът на светлина трябва да бъде разположен на 30 или 45 см разстояние от повърхността която осветява. Онлайн може да откриете интересни модели, които да използвате в офиса. Те също имат красива визия и могат да бъдат определен декоративен акцент. Как могат да варират работните лампи в зависимост от начина им на инсталация:

лампа
  • Прикрепени към гъвкав и подвижен крак с възможност да се регулира височината;
  • Модели, които могат да се прикрепят към повърхността чрез различни крепежни елементи;
  • Работни лампи със щипка, които могат лесно и безпроблемно да се местят където пожелаете;
  • Класически модел предлагащи красив дизайн и изчистени линии.

Препоръчваме ви за бюрото да изберете модел с гъвкав крак, който може да се прикрепи за повече стабилност.

Да изберем ли работни лампи с модерната LED технология

Добре подбраното осветително тяло трябва да се комбинира със стила на помещението и да бъде в хармония с интериора. Оптималното осветление ще ви помогне да се съсредоточите върху задачите си. Офталмолозите препоръчват да се насочите към моделите с LED крушка. Те не натоварват окото и са доказано енергоспестяващи. На практика не излъчват топлина и това предпазва артикула от нагорещяване. Модерни и оригинални модели ще намерите онлайн в сайта на Atg.bg. Разгледайте ги подробно и преценете кой от вариантите е удачен за вас. Цените са достъпни, а различните артикули изработени от най-качествените материали.