Работа в офис – приятна и мотивираща с Мистър Клийн

Всички ние прекарваме по-голямата част от живота си на работното място. Отиваме в службата рано сутрин и се прибираме късно вечер, като и малкото останало свободно време посвещаваме на дома и семейството. През уикенда пък се залавяме с щателно почистване на апартамента/къщата, за да премахнем из основи мръсотията, която се е трупала ли трупала в рамките на работната седмица. Тук възниква въпросът какво може да се направи, за да улесним максимално себе си и близките си в поддръжката на дома и имат ли място професионалните почистващи услуги в нашето ежедневие? А можем ли да се възползваме от тях и когато става дума за офиса? Не сменяйте страницата!

Не е Ваша работа да почиствате работното си място

Почистване на офиси
професионално почистване на офиси

… освен ако не се касае за много малък офис, в който работите единствено и само Вие. В този случай, дори би било и странно да наемете фирма за офис почистване, на която да плащате немалка сума пари, за да изхвърли вместо Вас кошчето с боклук, да измете и измие пода, също както и да премахне праха от двата шкафа, които имате на разположение.

Няма значение дали сте ръководители на офис, или просто работите в такъв. И в двата случая е добре да се замислите за това да се доверите изцяло на професионална фирма за почистване на домове, която напълно да Ви замести в ежедневното освежаване на офиса. Ако сте най-обикновени служители, съвсем спокойно можете да проведете разговор на 4-ри очи с шефа си, подхвърляйки му идеята за специализирана фирма, която редовно да се грижи за осигуряването на висока хигиена. По този начин всеки един от работещите в офиса ще се чувства комфортно и приятно, докато се намира в офиса, а клиентите на фирмата ще си тръгват впечатлени от свежестта, с която сте ги посрещнали.

Ползите от професионалното почистване на домове са многобройни:

 • По-малко ангажименти към работното Ви място;
 • По-голям ентусиазъм за постигане на добри резултати в службата;
 • Непрестанно усещане за свежест;
 • Мотивация да дадете всичко от себе си в името на кариерата си.

Няма спор, че професионалното изпълнение в пъти по-ефективно от което и да е друго. Затова без да му мислите се доверете на фирма Мистър Клийн и се възползвайте от богата

Гама услуги

офис обзавеждане

която Ви очаква… Не е казано, че трябва да резервирате всяка една от наличните почистващи процедури, но е силно препоръчително да го направите, за да сте винаги заобиколени от чистота и красота по време в рамките на работния Ви ден. Винаги помнете, че пред Вас има много голямо разнообразие от услуги, целящи повишаването на хигиената в офиса, като по-често резервираните са следните:

 • Миене на прозорци и под;
 • Премахване на прах;
 • Почистване и дезинфекция на тоалетните;
 • Почиствани на съблекални;
 • Почистване на техника, врати, рамки, вентилация и прочее;
 • Събиране и изхвърляне на отпадъци;
 • Прахосмукиране;
 • Пране на килими и тапицерия.

Защо Ви е да се занимавате с отегчително и отнемащо изключително много време офис почистване, след като пред има лесно и бързо решение – фирма Мистър Клийн. Доверете се изцяло на специалистите и нека те вместо Вас се погрижат за хигиената у дома и на работното място. Наместо да се занимавате с изтощителни хигиенни процедури, се заемете със служебните си ангажименти, които всеки знае никога не свършват, а ние имаме нелеката задача да ги отметнем подобаващо. Без да пропускаме абсолютно нищо…

Крайни резултати

Почистване на прозорци
миене на прозорци

Ако действително изберете фирма за професионално офис почистване, резултатите за Вас ще са много добри:

 1. Нулев ангажимент към почистването на офиса;
 2. Много повече време да се занимаете с работните си задачи, наместо да работите в посока повишаване на хигиената;
 3. Непостигана досега свежест;
 4. Засилено желание да ходите на работа ежедневно.

Няма какво да му мислите – към фирма Мистър Клийн се обърнете и изцяло на това място се доверете!