Mont Blanc – парфюмите, които не ще оставят никого безразличен

Независимо дали сте в търсене на следващия си любим аромат, или желаете да зарадвате свой близък човек с изящен парфюм, отговорът, който търсите, се крие в ароматите на марката Mont Blanc. В днешната статия ще ви запознаем с няколко от най-вдъхновяващите и търсени благоухания, които категорично ще ви накарат да помечтаете.

Изкушенията, носещи името Mont Blanc са еднакво вдъхновяващи както за мъжете, така и за дамите – красноречиво е да отбележим, че ароматите на бранда са сред най-изкушаващите в световен мащаб. Безспорно парфюмеристите отбелязват, че е повече от задължително всеки да притежава поне един аромат на Mont Blanc, който лесно да се превърне в негова запазена марка.

Explorer на Mont Blanc оглавява класациите за най-харесван мъжки аромат

Мъжката парфюмерия е особено енигматична и предизвикателна – някои от най-знаковите парфюмни изкушения впечатляват с дръзкия си и необичаен подбор на съставки. Именно това, обаче, прави парфюмите наистина оразличителни и способни да грабнат вниманието на всекиго. Когато говорим за страхотни мъжки аромати, е трудно в съзнанието ни да не изникне Explorer by Mont Blanc – един от водещите любимци сред господата в световен мащаб.

Парфюмът дължи известността си на брилянтния подбор на съставките си – в съдържанието се натъкваме на прелестни акорди от розов пипер, бергамот и градински чах във връхните нотки. След известно време тези пикантни и свежи аромати биват заменени от сърдечните акорди на благоуханието, съставени от кожа и хаитянски ветивер за още повече съблазън и опияняваща страст. Базата пък ни впечатлява с присъствието на амброксан, какао и пачули – определено считаме аромата за едно от най-запомнящите се и предизвикващи вниманието благоухания.

Дамските аромати на Mont Blanc никак не остават по-назад – марката предоставя най-добрите си попълнения на вниманието на дамите

Знаем, че дамските парфюми са едни от най-любимите разкрасителни продукти на жените – изключително впечатляващи, трайни и издигащи изящната външност на едно съвсем ново ниво. Говорейки за аромати на марката Mont Blanc, няма как да не спрем вниманието си на Lady Emblem – може би един от най-изкусителните аромати в световен мащаб. Омагьосва ни енигматичната феерия от съставки – листа от мандарина, бяла праскова и личи образуват връхните нотки на аромата. Плътно биват последвани от роза и магнолия – сами можете да си представите колко изкусително и притегателно е парфюмното изкушение. В самата база на парфюма пък се натъкваме на кедър, мускус и дървесни смоли, които осигуряват трайност и тежест на цялостната композиция.

Перфектни за подарък, ароматите на Mont Blanc категорично изпълват съзнанието и сетивата на носещия ги с прелестни ухания, които са повече от запомнящи се и притегателни. Ако сте в търсенето на следващия си любим аромат, то с увереност заявяваме, че диренето е към своя край. Малко парфюми на пазара биха съумели да съчетаят толкова много внушения в съдържанието си и, същевременно с това, да бъдат наистина разпознаваеми и различни от всичко останало в света на парфюмерията.