Етажерките – акцентност и раздвиженост в дизайна на кухни по поръчка

кухня

Знаете ли коя е една от основните причини, поради които масово клиентите избират опцията с кухни по поръчка за своя дом? Възможността от направата на раздвижен и интересен дизайн, разбира се. Ако и вие сте се уморили от непрестанно повтарящите се модели на кухни по мебелните магазини, то днешната статия е точно за вас.

При създаването на кухни по поръчка бихте могли да помислите за следната опция – интегрирайте етажерки в дизайна, за да придадете какво повече удобство и функционалности, така и повече раздвиженост и акцентност в дизайна. Това е един лесен начин да се сдобиете с по-нестандартен модел за вашето помещение.

Проектирането на кухни по поръчка предполага прилагането на множество идеи на практика

Веднъж, щом дадете воля на въображението и вдъхновението си, следва да запретнете ръкави и да се заемете с изграждането на дизайна на кухнята си по индивидуален проект. Открийте дизайнерския екип, който с лекота ще изпълни мечтите ви в реалност и ще превърне проекта в мебел за вашето помещение.

Кухнята ви по поръчка ще изглежда много по-модерно и минималистично, ако заложите на етажерките. Те са особено удачен вариант за случаите, в които ви се ще да внесете раздвиженост в дизайна. С изненада можете да установите, че при липса на твърде много предмети и елементи за съхранение, без проблем може да замените целия кухненски горен ред с етажерки, позиционирани на различни места. Това е добра алтернатива за подредба на любими кухненски аксесоари или сувенири, които желаете да изложите на показ.

Разбира се, удачен вариант е да съчетаете етажерките с цветовата гама на кухнята си по поръчка – честа практика е те да бъдат създавани от същите материали, от които е направена и самата кухня. Това, обаче, никак не ви ограничава, ако желаете малко повече раздвиженост в дизайна. Интересен интериорен вариант би било вашите етажерки да бъдат в съвършено различен цвят от основните кухненски багри. Това ще внесе допълнителна свежест в помещението и можете да бъдете сигурни, че никой няма да има като вашата кухня.

Вариантът с ниши изглежда впечатляващо, що се отнася до кухни по поръчка

Опция е и да заложите на ниши, които да позиционирате в кухнята си – служат като прекрасен завършек от двата края на мебелировката ви. Идеално място са за съхранение на бурканчета с подправки например – всяка прекрасна и уютна кухня по поръчка притежава своя собствена колекция с подправки. Друг вариант е нишите си да превърнете в своя собствена кулинарна библиотека – там с охота можете да подреждате любимите си кулинарни журнали, както и да съхранявате ценната си семейна колекция от рецепти.

Надяваме се да сме съумели да ви дадем някои ориентировъчни и ценни насоки, свързани с етажерките в кухнята ви по поръчка. Сигурни сме, че ще успеете да създадете най-удачния и красив вариант за вашия дом.