Защо да изберем модерен и функционален холен ъгъл

диван

Всеки от нас се опитва да направи жилището си уютно и комфортно, за да можем когато си почиваме обстановката около нас да предразполага към релакс. Особено дневната в която цялото семейство прекарва голяма част от свободното си време, трябва да бъде наистина подходящо обзаведена. Мебели Венус представят на вашето внимание качествените и модерни холни ъгли, които ще допринесат максимално за това да се чувствате достатъчно добре настанени в хола. Разгледайте актуалните модели и се запознайте с ключовете характеристики, които те притежават. Така ще може да изберете най-подходящия за вашия дом.

Важни предимства и особености на холните ъгли

Този тип мебели се наложиха в последните години, защото са изключително комфортни и предоставят достатъчно пространство, за да се настанят повече хора. Основно предимство при тях е наличието на лежанка, която може да бъде монтирана в ляво или дясно в зависимост от вашите предпочитания. Благодарение на нея ще може да си полегнете на спокойствие, докато гледате любимия си филм. Г-образната форма на дивана позволява той да бъде поставен в различни позиции в помещението. Повечето хора го допират до стената и обособяват уютен кът в ъгъла. Други поставят холният диван в центъра на голямо помещение и така той има главна роля в съвременния интериор. Венус ви представят модел, който се отличава с перфектна изработка. Холов ъгъл Виктор с функция сън, две ракли и пружини тип Покет:

ъглов диван
  • Разтегателен ъглов диван „Виктор“ с две ракли и дамаска по Ваш избор;
  • Универсален модел подходящ за поставяне в ляв и десен ъгъл в зависимост от желанието Ви;
  • Основа – масивна дървесина, МДФ и ЛПДЧ;
  • Седална част – матраци с пружинен пакет тип „Pocket“ и пенополиуретанова пяна с висока плътност;
  • Налични са три възглавници с пенополиуретанова пяна, силиконизиран пух и калъфи с цип;
  • Функция сън – изтегляне на седалката и падащ гръб.

Перфектна възможност да се настаните на качествено изработена и стилна мебел.

Каква е ролята на модерните механизми

Качествените и добре направени модели холни дивани притежават разтегателен механизъм. С негова помощ вашият уютен и удобен диван се превръща в голяма комфортна спалня. Хората напоследък все повече се сблъскват с липсата на пространство в домовете си и една такава многофункционална мебел винаги ще им бъде от полза, дали за да я използват активно всеки ден или за да посрещат гости, които ще останат за известно време. Модерните механизми са много надеждни и независимо, че бихте ги използвали ежедневно те няма да ви създадат никакъв проблем. Предимство също така е наличието на голяма ракла за съхранение на вещи. Изберете модерен холен ъгъл и създайте неповторимо излъчване в дома си.