Какво да търсим в един качествен офис стол

стол

Купуването на функционален и комфортен офис стол, може да бъде предизвикателство, ако не сме запознати с различните характеристики и възможности на този продукт. Много ясно трябва да си отговорим – какво търсим в него, колко време на ден ще го използваме и каква инвестиция сме склонни да направим. Ако отделите малко време и разгледате предложенията тук http://venus.bg/офис-столове веднага ще разберете, че разнообразието наистина е огромно. В днешната статия, искаме да внесем яснота, относно възможностите на качествените артикули.

Основни характеристики на офис столовете venus

Дизайнът определя – как ще изглежда нашата нова мебел и дали ще се адаптира хармонично към ползвателя си. Моделите могат да бъдат със стационарна или мобилна основа. Единият вид разполага с колелца и е доста подвижен, което ще ни позволи да достигаме разнообразни обекти около нас, а другия вид в основата има стабилни крака и не предполага, такъв тип движения. Следващото на което трябва да обърнем внимание е облегалката. Тя е добре да следва извивките на гърба и да придържа стабилно тялото ни. Ергономичните и качествени модели на venus ви помогнат да я регулирате по ваше желание. Също така е важно седалката да се наглася по дълбочина. Купете офис стол venus снабден с подлакътници, за да може да отпускате понякога ръце на тях и да си почивате.

Работен офис стол

Работен офис стол Samba RC с подлакътници Еко кожа – Светло сив SC от venus:

  • Елегантна визия, изработен със стабилна база от хром и стилни подлакътници с кожени елементи;
  • За неговата седалка и облегалка е използвана висококачествена еко кожа;
  • Оборудван с газов амортисьор за регулиране на височината и регулируем люлеещ механизъм.

В зависимост от работата, която извършваме, най-вече трябва да търсим в един такъв продукт  -надеждна опора и практични функционалности, които да ни позволят да ги регулираме и напасваме спрямо нашите потребности. Денят ни много ще се промени, ако използваме наистина качествен офис стол venus.