Как да изберем шкаф за обувки, който да побира много чифтове

шкаф

Мечтата на всяка жена е да разполага с шкаф за обувки, който да побира повече и повече чифтове. А дали това е възможно? Няма пречка, ако разполагат ес повече пространство и можете да си позволите прекрасно, голямо и побиращо много вещи портманто. Но ето, че за жалост повечето коридори в апартаментите са твърде ограничени за да си позволим подобна екстра. Но това не бива да ни отчайва, защото то онлайн магазин Венус имат за нас идеалния шкаф за обувки, който да удовлетвори желанието ни за оптимална вместимост.

Заемащ малко площ, но предоставящ повече пространство

Онлайн платформата за продажба на мебели е напълно наясно с това, че има редица ограничения, които карат клиентите да правят компромиси. И точно тук идва момента на истината, а именно да се избере такъв модел шкаф, който оптимално да покрие нуждите на клиента. Но какво ми у специалното на този шкаф за обувки  и възможно ли е да заема малко място, а да може да побере оптимален брой чифтове обувки. Няма никакви пречки за видовете, които ще откриете в магазин Венус, защото това са такива шкафове, които са изумително качествени, заемат малко подово пространство, а разполагат с оптималната вместимост, която търсите.

Ето ги и най-обемните шкафове за обувки, от които можете да изберете този, който да се интегрира най-лесно в коридора ви:

  • Въртяща етажерка Геномакс
Въртяща етажерка Геномакс

Това е едно много интересно решение, с което можете да намерите място за доста чифтове обувки. Етажерката заема изключително минимална площ, но височината ѝ позволява да събирате както обувки, които ползвате за излизане навън така и за домашни чехли;

  • Шкаф за обувки Примо 44

Практична идея за онези от вас, които няма кой знае какви интериорни възможности в коридора си. Тук акцента е не само върху височината на самата мебел, а също така и спрямо начина на подредба на обувките. Шкафа е впечатляващ и заради това, че предната част е облечена в огледала, което е доста удобно и практично.