Как да изберем шкаф за обувки според дизайнерите?

шкаф за обувки

Ако се интересувате от това, как да оформите красиво и уютно входно пространство, е добре да се допитате до специалисти. Според интериорните дизайнери мебелите, които купувате за тази част от дома, трябва да са функционални и стилни, добре подбрани спрямо размера на коридора и в приятни цветове. Модерен шкаф за обувки venus.bg лесно бихте избрали от онлайн платформата. Всички изделия са качествени, с актуален и красив дизайн, за да се впишат по-добре в обстановката на всеки апартамент. Бъдете внимателни при избора си, тъй като от него зависи вашето удобство и чистотата на дома.

Кои са най-често купуваните модели?

Има определени шкафове за обувки предпочитани от потребителите и препоръчвани от дизайнерите. Те са изключително функционални и ще направят зоната по елегантна и стилна. Става въпрос за вертикалните модели с достатъчно място за съхранение и вградено огледало. Тази мебел лесно ще намери място дори в по тесния коридор, тъй като оползотворява пространството на височина и не заема много площ.

Наличието на голямо и удобно огледало е задължително, защото преди да излезете трябва да сте сигурни в добрия си външен вид. Друг шкаф за обувки много популярен в последно време е този тип пейка. Изглежда малък и компактен, но в същото време ви осигурява място, на което да седнете и достатъчно пространство за съхранение. Моделите се предлагат в различни цветове и конфигурации, за да изберете правилния за вас. От магазин Venus.bg лесно ще поръчате – Шкаф за обувки Сити 4039 – Кестен вирджиния:

висок шкаф за обувки
  • шкаф за обувки „Сити 4039“ е снабден с врата с огледало;
  • рафтове и закачалки;
  • моделът да побере от 8 до 10 чифта обувки;
  • за изработката на шкафа се използва ЛПДЧ 16 мм.

Прекрасен съвременен шкаф за обувки с голям капацитет за съхранение, стилен дизайн и практично огледало. Цветът, в който е изработен е светъл и подходящ именно за входното антре.

Защо мебелите се изработват предимно от MDF и ПДЧ плоскости?

Артикулите, които имате възможност да закупите днес се правят от модерни материали, защото техните характеристики са много добри. Първо те са по-евтини от естествената дървесина и това позволява на потребителите да пазаруват изгодно нови мебели. Обработват се лесно и могат да бъдат направени в най-различни цветови нюанси. Огромно предимство на артикулите от MDF и ПДЧ е това, че имат защитно покритие понякога ламинирано, което запазва изделието като ново по-дълго време и ви позволява да почиствате много лесно и безпроблемно. Спокойно може да използвате препарати за дървесина или просто вода и веро.