Изберете практична кухненска маса

Кухнята или трапезарията обикновено са мястото, където се събираме със семействата си, а понякога с гости да хапваме в уютна атмосфера и да си говорим надълго и широко. Мебелирането на тази част от дома е важно, както за атмосферата на мястото, така и от практична гледна точка. Голямото разнообразие на пазара от варианти прави избора объркващ и сложен. Днес ви предлагаме да погледнете предложенията тук https://venus.bg/маси-и-столове/маси-за-кухня  и ще се уверите, че вашата перфектна кухненска маса съществува. Разбира се вие трябва да я съчетаете и с останалото обзавеждане на стаята за да бъде интериорът наистина приветлив.

Днес ще се спрем върху предимствата на няколко основни вида маси за кухня venus  

Популярните в последно време стъклени елементи са изработени от закалено стъкло. Следователно те са надеждни и устойчиви на чупливост. Много успешно се вписват в интериора и могат да бъдат, както от прозрачно стъкло, така и от матирано или с декор. Те няма да се повредят от горещи неща, така че спокойно може да поставяте върху тях каквото решите. Класика си остават дървените артикули venus – те се намират в различни форми и дизайн, екологични са, но също така и цената им е висока. Фурнированите кухненски модели съчетават характеристиките на дървото и пластмасата. Материалът не е капризен и също така е приятен и топъл на допир.

Трапезна маса

Трапезна мебел venus модел TEO – бял/дъб сонома:

  • Изработена от МДФ с лаково покритие;
  • Разполага с плътен правоъгълен плот и масивен крак, стъпил върху здрава основа;
  • Може да окомплектовате със столове, модел К309, които се предлагат опционално.

Мебелите в трапезарията са сборен елемент от обзавеждането, който активно се използва от цялото семейство в домакинството. Тя трябва да е с подходяща големина, така че да отговаря на помещението и на седящите около нея. Моделите в магазин venus перфектно ще задоволят  вашите високи критерии. Очакваме ви!