Каква е ролята на дивана в интериора на дневната

диван

Има мебели, които оказват огромно влияние върху това, как ще изглежда дадена стая. Понякога уютът може да бъде създаден само от един единствен артикул. Подобен елемент от интериора се явява диванът. Той има ключова роля за това, дневната да изглежда стилно, и да бъде предпочитано място за почивка на всеки от семейството. Впечатление прави огромното разнообразие от модели и форми, които са конструирани внимателно и с идея, хората да направят мечтаното обзавеждане. Предлагаме ви да разгледате новите оферти на магазин Venus.bg и да си представите как подобен диван би променил атмосферата във вашия дом.

Интересни функционалности на модерната мека мебел

В последно време диваните претърпяха наистина огромно надграждане, като визия и практически възможности. Вече най-популярните модели са ъгловите, защото предлагат повече пространство и обособяват по-добре зоната. Различните модели представят и механизми с които могат да бъдат разтягани, за да се спи върху тях. При други повдигате  краката си и променяте позицията на облегалката с помощта на релакс механизъм.

Помислено е и за допълнително пространство, за подредба на вещи, което се крие под седалките. Едно от безспорните удобства е шансът, потребителят сам да избере вида и цвета на тапицерията. Изборът трябва да бъде направен между кожена и текстилна тапицерия. Venus.bg днес ще ви запознае подробно с един перфектен модел. Холов диван Идеа – с функция сън – Бежов:

"Дивани Мебели Венус"
  • ъглов диван „Идеа“ е оборудван с различни механизми, като функция сън с падащ гръб;
  • повдигащ амортисьорен механизъм на лежанката и обемна ракла за багаж;
  • в изработката на седалките са използвани дунапрен, тапицирани с висококачествена дамаска;
  • получавате и пет големи възглавници, три квадратни декоративни възглавници и две правоъгълни;
  • предлага се във вариант с ляв или десен ъгъл.

Луксозен и качествено изпълнен диван, благодарение на който ще се чувствате перфектно настанени в дневната и с удоволствие ще прекарвате част от времето си там. Гостите ви също биха останали впечатлени от подобна дизайнерска мебел.

Кожена или текстилна тапицерия да изберем

Много важен е въпросът за това каква ще бъде дамаската. Както споменахме клиентът сам я определя, а това е едно доста отговорно решение. Хората, които желаят да постигнат луксозна визия на хола си е добре да се спрат на кожените модели, които създават елегантно и стилно излъчване на стаята.

Ако обаче търсите повече семеен уют или пък имате домашен любимец, който може да повреди кожата, поръчайте диван с текстилна дамаска. Този вид десени са достатъчно износоустойчиви и се поддържат доста лесно. Някои от вариантите не задържат петна, което е чудесно за мебел с толкова интензивна експлоатация.