Мръсна мека мебел – недопустимо във всички случаи

Не се среща човек, който да каже с ръка на сърцето, че обича да чисти. И дори и да има такива хора, за които не е никакъв проблем да се занимават с домакинска работа, те се броят на пръсти, а ние можем единствено и само да им завидим на ентусиазма… Изхождайте от казаното дотук, няма как да не си зададем и въпроса „Можем ли да избягаме от безкрайното почистване на дома?“. И ако да, какъв е начинът да се случи това!

Меката мебел – как да я поддържаме с лекота

Всекидневна, Стол, Диван, Начало, Кондо
мека мебел

Диван или канапе, фотьойл или табуретка – меката мебел е неизменна част от всеки дом, на която редовно трябва да обръщаме внимание… Ако искаме да използва чисти и красиви мебели, е задължително да ги почистваме през определен период от време, за да ни служат те както трябва. Професионалното почистване на мека мебел би могло да ни улесни значително в хигиенизирането на тази част от дома. А и ако се замислите няма как да не се съгласите, че прането на диван е доста трудоемко начинание, с което не винаги сме готови да се сблъскаме. А и не е нужно!

Ако решите да заложите на варианта с професионалната фирма за почистване на домове, задължително намерете компания, която да:

 • Гарантира перфектното изпълнение на всяка една от почистващите процедури;
 • Може да предложи достъпни цени и голямо разнообразие от услуги;
 • Се конкурира добре с останалите фирми, опериращи на пазара;
 • Има индивидуална насоченост към всеки клиент.

Ако си нямате и идея къде да отиде и на кой да се обадите, ето Ви една чудесна идея: „Клийн Хелп“! В случай, че за 1-ви път чувате за това страхотно място, си отбележете днешния ден като „късметлийски“, защото тази фирма и тези почистващи услуги са номер едно днес! Възползвайте се от възможността да видите дома си и всичко, налично в него по-чисти от всякога, без дори да плащате и твърде висока цена за този лукс. И да, това наистина е повече от възможно!

Стъпки при почистването на дивана или канапето

Борд, Тебешир, Бизнес, Работа, Успех, Цели
стъпки

Определено процедурата по освежаване на дивана не е от най-лесните. За да се сдобиете с перфектно чиста мека мебел, трябва да извършите няколко процедури в строго определена последователност, за да сте сигурни, че няма да пропуснете нищо. Или с други думи:

 1. Огледайте щателно меката мебел, която планирате да почистите;
 2. Изберете подходящи препарати, с които ще постигнете отлични резултати;
 3. Започнете с упоритите петна, третирайки първо тях;
 4. Извършете цялостно почистване на меката мебел, като по възможност използвайте уред, който да работи посредством пара;
 5. Ароматизирайте и изчакайте до пълното изсъхване на меката мебел.

Спазвайки всички тези стъпки, няма как да не се сдобиете с блестящ от чистота диван/фотьойл/канапе, но който изобщо разполага с толкова свободно време, че може да се задълбочи толкова в прането на меката мебел в хола или кухнята. Само малцина! Затова си спестете усилията и директно се обадете на фирма „Мистър Клийн“, която с радост ще се отзове на молбата Ви за експресно почистване на мека мебел. И ще го извърши по възможно най-добрия и ефективен начин!

Струва ли си

Борд, Училище, Готово, Браво, Самочувствие, Продължи
добре свършена работа

Някои от Вас ще се позачудят дали изобщо си струва да влагат толкова много средства в професионалното почистване на дома. Та защо изобщо да го правят, след като и сами могат да се заемат с това начинание. Ще го оставят за през уикенда, когато не са на работа, и когато могат да се отдадат на хигиенни процедури, имащи за цел да възвърнат свежия и красив вид на дома.

Ами няма нищо лошо в това сами да поддържате чистотата вкъщи на нужното ниво, но когато става дума за почистването на меката мебел, тук нещата са малко по-сложни. Не можете за броени минути да премахнете мръсотията (както когато бършете прах), така че се доверете на почистващата фирма и се насладете на:

 • Повече свободно време;
 • По-добри резултати;
 • По-малко похарчени средства;
 • По-красив и чист дом.

Посрещнете пролетта със спретнат и приветлив дом, в който се носи аромат на свежест и уют…