Как да изберем качествени авточасти на най-изгодни цени

авточасти

Всеки собственик на автомобил  е наясно с това, че за да бъде изправно и безопасно возилото е определящо как то ще бъде поддържано. Голяма е ролята на резервните части в случая, тъй като от тяхното качество и гаранция зависи спокойствието по време на пътуване. Идеята на днешната публикация е да ви запознаем с магазин, в който наистина можете да намерите всичко необходимо, а освен това а си гарантирате най-добра оферта и инвестиция за авточастите, от които се нуждаете. Един бърз поглед върху предложенията а пазара показват, че има търговци, които реално спекулират с продажбата на авточасти. Надценки от 100 и дори 150% въобще не са изключени особено за части, които се представят като оригинални, а всъщност не са. Ето защо днес решихме, че е важно от къде купувате части за колата си и колко пари харчите за тях.

Как да разпознаем доверения търговец на авточасти

Като говорим за доверие то вероятно имате такова на малкото квартално магазинче, от което купувате лед крушки, чистачки и други дребни аксесоари и части а колата си. всяка система по возилото носи отговорност за това да се чувствате комфортно, в безопасност и да не се притеснявате от възникване на пътен инцидент. Има авточасти, които не бихте могли да откриете в магазинчето до вас и единствения ви шанс да намерите елемента е чрез онлайн поръчка. И ето, че тук започват неволите ви. Интернет е огромен океан от предложения, в които със сигурност ще намерите търсената авточаст, но дали това е достатъчно за да я купите. Естествено при виртуалното пазаруване е важно да се обърне внимание на следното:

 • Опит и отзиви за търговеца;
 • Какво е съотношението на доволните и излъганите потребители;
 •  Проучват се цените на елемента при различните търговци – фрапиращи ли са разликите;
 • Предлагат ли се допълнителни отстъпки и бонуси;
 • Какъв е срока за доставка;
 • Общите условия на платформата дали защитава потребителските ви права;
 • Авточастите разполагат ли с гаранция и т.нат.

Можем да продължим с акцентите, които са свързани с онлайн поръчката на авточасти, но със сигурност вече сте се досетили за още критерии и изисквания, върху които трябва да помислите. И ако сте притиснати от времето и не ви се рискува с новоизлюпени онлайн търговци, решили да припечелят от продажба на авточасти днес ви каним да се запознаете с продуктовата гама на един от най-доверените и утвърдени търговци у нас –  https://autocenter.bg/.

Пет причини да закупите авточасти от autocenter.bg

За да ползвате определен търговец и да се доверите на предлаганите авточасти има няколко важни момента. А безспорно от autocenter имат с какво да отговорят на нуждите ви и да привлекат клиенти. Ето ги петте основни аргумента, които могат да се окажат решаващи за това возилото да бъде изправно, сигурно и безопасно:

качествени авточасти
 1. Бързо проверка в онлайн пространството показва, че в каталога на autocenter.bg има най-голямо разнообразие от авточасти от различни производители;
 2. Многообразието от изделия е гаранция за предлагане на цени, които са максимално достъпни за потребителите;
 3. Качеството е на първо място. Селекцията от авточасти  е безкомпромисна. Autocenter  залага на проверени доставчици, които гарантират качество в най-висок клас;
 4. В каталога се предлагат както авточасти на склад така и по поръчка директно от производителя. Ето причина дори за собствениците на возила, които не са типични за българските пътища да открият частите, от които се нуждаят;
 5. Коректно, лоялно и професионално отношение към всеки клиент. Това е фирмената политика на търговеца и именно в това се крие пътя към  доверието, което проявява всеки клиент, продължил да поръчва авточасти за колата си именно от autocenter.bg.

Заложете на безопасното шофиране! Не подценявайте нито качеството, нито цената, нито пък бързината, с която ще получите новите авточасти! Autocenter.bg е гаранция за вашето спокойствие и безопасно шофиране.