Без къртене и разрушениня – за откриване на течове наемете фирма, която използва надеждан апаратура

течове

В съвремието способите за откриване на течове далеч надминават и най-смелите ви очаквания. Вече не е нужно да се кърти и да се разбива половината облицовка по стените, а се прилагат уреди и апаратура, с която от дистанция се установява дали има проблем с тръбите и зад зидовете има такива щрангове и връзки, при които са спукани. Добре е да отбележим, че все повече клиенти на вик фирмите търсят именно такива, които не използват остарелите и основно разрушителни начини за да бъде открит теч. Каква е обаче тази апаратура, с която може да се намери местоположението на аварията и наистина ли са толкова уникални и ефективни при провеждане на ремонтни дейности в дома или други обекти? Днешната тема ще бъде интересна, така че се насладете удобно и продължете с четенето.

Видове апарати за откриване на течове

Няколко са иновативните варианти, които се прилагат вместо остарелите къртачни работи. Едни от доказаните способи за откриване на течове с апаратура – термокамера, влагомери, оцветен газ, ендоскопски камери. Това, което е нужно да се отбележи е, че всеки от прилаганите си имат своите предимства, а според спецификата на пространството, за което има съмнение за теч специалистите избират коректната апаратура, която е с възможност за предоставяне на най-точна информация относно местоположението на проблем.

За домашните, битови течове, които обикновено се появяват зад облицовката от плочки или зад стените един от утвърдените днес начини за безразрушително откриване е именно прилагането на термокамери. Водещи водопроводчици отчитат интерес от страна на клиенти и тези причини всъщност се дължат на качествата на тези, малки, но пък страшно ефективни апарати:

вик ремонти
  • Установяват местоположението на аварията с точност до 98-99 %, което на практика насочва водопроводчиците да приложат ремонтни работи в определен периметър;
  • Уредите са максимално леки, преносими и лесни за ползване. Независимо дали потенциалния теч се намира в мазе, приземен етаж, таван, баня или друго пространство то имайте предвид, че водопроводчика не се налага да приложи кой знае какви усилия за неговата употреба;
  • Обследва се за кратко време голям периметър от площ. Интересен факт е, термокамерите дават възможност с едно заснемане да се установи наличието на теч в цялото пространство, което на практика пести страшно много време;
  • Евтина услуга. Ако направите съпоставка с къртенето и щетите, които ще бъдат нанесени от такъв метод за откриване на течове то определено бихте заплатили доста пари. Анализирането с термокамера обаче дава възможност на поносима и доста символична цена целия ви дом да бъде щателно обследван за наличие на каквито и да било течове.

Правилния избор       

Новаторството във ВиК сектора предлага доста ефективни и работещи способи за откриване на течове и тяхното бързо отстраняване. Правилно е да наемете специалисти, които използват апаратура за такива проблеми. Потребителите по този начин спестяват пари не само от откривателните мероприятия, но и потенциалните ремонти, които биха възникнали в процеса на отстраняването на аварията. Като цяло течовете са доста неприятни, защото са в състояние да ни причинят тревоги. Подбора на квалифицирани и опитни водопроводчици е важно да вземете под внимание. Течовете на са шега и отлагането на тяхното откриване би се превърнало в причина за наводнения на съседи, причиняване на материални щети в особено големи размери и разходи, които едва ли ще ви е приятно да заплащате.

За всякакви горещи проблеми като скрити течове, високи сметки за вода, аварии и други можете да се обърнете към фирма Хидро Старт. Екипа от професионални водопроводчици работи от години с най-модерна апаратура, а ефективността от коректното локализиране на проблемите е в основата на тяхното правилно разрешаване. Отговорност, ангажираност, компетентност – за спокойствие в дома и правилно функциониране на водопроводната система изберете специалисти с утвърдена репутация!