Да закупиш бебешка количка на изплащане – защо е приемливо за родителите

комбинирана количка

След като леките автомобили могат да бъдат купувани на лизинг то тогава каква е причината и бебешките колички да не се предлагат на изплащане. Всъщност не предлагаме някаква глобална идея и не откриваме топлата вода, защото не са малко днес търговците, които освен за останалите видове стоки като техника и мебели са в готовност да предоставят на клиентите си шанса да закупят бебешки колички на изплащане. И защо не, при условие, че дори бойлер, телевизор, диван и каквото и да било можем да вземе с опция на изплащане на вноски. А това е приемлив вариант за родителите, на които им предстои наистина да изхарчат не малко средства за да осигурят на детето и всичко необходимо, от което се нуждаят.

Предимствата на покупката на изплащане

количка

Обикновено, когато се предлага опция на изплащане повечето родители малко се стряскат от това, че ще се наложи да заплатят повече поради това, че ще бъдат начислени лихви за схемата на покупка. Днес обаче ще представим един от магазините, които знаят как да се погрижат за вас и вашите финансови възможности. В своя онлайн каталог Мебели Арена представят една богата колекция от съвременни и качествени бебешки колички, с които разходките ще се превърнат в любими забавления за вас и децата ви.

Е, ако избраната от вас количка няма как да платите еднократно то от Арена предлагат възможност за изплащане. Схемата е повече от елементарна:

  • Избирате с или без първоначална вноска (като при покупката а автомобил на лизинг);
  • Съставяте план за погасяване на сумата на равни вноски от 3 или 6 месеца;
  • Избирате си дата на падеж на съответната вноска.

Това са изключително големи улеснения за младите родители, тъй като по този начин могат да бъдат планирани разходите покрай бебето както и начина на изплащане на избраната за него бебешка количка.