Как успешно да се грижим за лицето си в домашни условия

Уред

Всяка жена полага грижи за своята външност, но тъй като процедурите в козметичните центрове са доста скъпи, търсим алтернатива. Производителите на козметични средства са се погрижили да разполагаме с уреди за почистване на лице в домашни условия. Пазарът вече е доста богат на различни по действие машинки, които се грижат за нашата свежа визия.

Защо да си вземем уреди за почистване на лице в домашни условия?

На първо място ще се наслаждавате на мека и чиста, здравословно изглеждаща кожа. Безпроблемното почистване на грима, мъртвите кожни клетки и замърсяванията, ще подобрят действието на продуктите, които се нанасят след това. Уредите за почистване на лице в домашни условия извършват един освежаващ масаж на лицето, който подобрява кръвообращението, достигайки до по-дълбоките слоеве на кожата и придава здравословен вид. След употребата на такъв вид уреди, лицето ви ще бъде почистено освежено и тонизирано.

Повечето от дамите почиства своето лице веднъж или два пъти на ден, но дали това е достатъчно и ефективно без използването на уред. С механичния начин за почистване, ще се наслаждавате на по-мека и здрава кожа, а дамите, които използват уредите за почистване на лице в домашни условия забелязват, предимствата в сравнение със стандартния начин.

Уред за лице

Уреди, които ще ви накарат да заблестите:

  • Шпатула 3 в 1 за дълбоко почистване с ултразвук, йонофореза и електропорация. Дълбокото почистване с ултразвук, благоприятства за усвояването на козметичните продукти по-добре от кожата. Притежава лифтинг и анти-ейдж действие. Стимулира производството на нови колагенови и еластинови клетки. Ултразвуковите вълни почистват порите и ексфолират кожата прекрасно;
  • Силиконова четка за почистване на лице Silk’n Bright. Силиконовата четка почиства и масажира вашето лице. Подходяща е за всички типове кожа. Тя е водоустойчива и лесна за употреба, като почиства порите от замърсявания и грим;
  • Уред за лице Beurer FC 40 Deep pore cleanser vacuum technology. Благодарение на вакуумната технология, този уред почиства порите в дълбочина. Ефективно премахва черните точки и мъртвата кожа от лицето. Различните приставки се грижат за кръвообращението и еластичността на кожата ви;
  • Диамантено микродермабразио Silk’n ReVit Essential.  Многофункционален уред с два диамантени накрайника, намалява белезите от акне, възрастови петна и фините бръчици около очите.

Който и от тези уреди за почистване на лице в домашни условия да изберете, това ще бъде една инвестиция, на чиито резултати ще се наслаждавате ежедневно. Без посещение в скъпи козметични салони, сами в домашни условия ще полагате необходимите и качествени грижи за вашето лице, а това няма да остане незабелязано от хората около вас.