Стъклени трапезни маси-кое ги прави превъзходни?

маса стъкло

Невероятно богат е избора на трапезни маси, които се предлагат по мебелните магазини. В зависимост от нашите потребности и  естетически предпочитания наистина можем да открием невероятно изтънчени и иновативни продукти, които да задоволят капризите ни. Когато търсим не само красиво, но и лесно за поддръжка трапезно решение не случайно акцентираме на материалите, от които е произведена една трапезна маса. А пазара несъмнено има с какво да ни впечатли. В зависимост от типа на плота трапезните маси могат да бъдат дървени, стъклени, пластмасови, метални и много други. Но когато избираме трапезна маса, която ще се ползва ежедневно то вариантите със стъклен и дървен плот се оказват най-удачни.

маса

Стъклени трапезни маси са невероятното и разумно решение, тъй като нейните качества сравнени с моделите с дървен плот са изключително високи и отговарящи на изискването ни за лесна поддръжка. Когато избираме плот за маса то винаги имаме едно наум какво ще се случи, ако неволно разлеем върху него вина, гореща храна, лед или други причиняващи повреждане на плота неща. Оказва се ,че дървените маси можем да съсипем доста лесно поради невнимание, но е така соят нещата с моделите със стъклени повърхности. Стъклените трапезни маси са изработени от здраво закалено стъкло, което го прави невероятно устойчиво дори на удар. Феноменалната здравина не се повлиява нито от горещи съдове, които сервираме, нито пък от такива, които са студени и даже замразени. Едно избърсване с мека кърпа връща моменталния блясък на трапезната маса и ето, че тя изглежда както в деня, в който сте я купили.

Покупката на маса за трапезарията винаги е водена от това каква е нейната издръжливост. Без надраскване, механични или други визуални промени масите от стъкло са се превърнали в едни от най-добрите решения за всеки дом, така че не ги подценявайте и изберете своята перфектна трапезна мебел от каталога на онлайн магазин Мебели Арена.