Имаме ли нужда от ново обзавеждане в спалнята с включен матрак?

мебели за спалня

Едно от помещенията във всеки дом, на което се обръща по-малко внимание при избора на мебели, е спалнята. Тук обзавеждането се използва дълги години и хората не винаги са склонни да направят някаква промяна. В момента производителите ви дават този шанс, като предлагат много интересни и комбинативни идеи онлайн. Поръчайте спален комплект с матрак 180/200 от Мебели ВЕНУС и на момента ще установите разликите. Само с една покупка получавате правилните модули, за да се чувствате удобно и комфортно всеки ден, когато си почивате. Изделията са направени от качествени и здрави материали, а дизайнът им е съвременен и съобразен с модните тенденции.

Защо да поръчаме нов спален комплект с матрак?

Ще бъдете щастливи да обновите обстановката в стаята, в която прекарвате част от свободното си време и си почивате. Много е важно да създадете около себе си приятен и релаксиращ интериор и да имате функционални мебели, които с удоволствие да ползвате. Спалните комплекти с матрак са чудесна възможност да получите нещата наведнъж, без да се налага да отделяте от времето си и да търсите всичко едно по едно, като давате повече средства.

Благодарение на готовото обзавеждане в комплект, ще пазарувате изгодно, а финалният завършек на помещението няма да ви разочарова. В случая получавате като подарък подходящ за леглото матрак. Това е от изключително значение, за да използвате цялото обзавеждане. Както добре знаете, матракът е сложно изработен и скъп артикул, който не се избира толкова лесно. Щом ви е предложен от търговеца, значи е съобразен с размера и вида на леглото. В каталога на магазин Венус има разнообразни и актуални варианти, затова днес ще ви предложим подробности за следния. Спален комплект Адел с матрак и подарък възглавници – 160/200 см, Светъл виолет / Дъб крафт бял:

спален комплект
  • спален комплект „Адел“ е модерно и практично предложение за обзавеждане на спалня;
  • този модел е съставен от легло с матрак 160/200, табла и RGB LED осветление с дистанционно управление;
  • две нощни шкафчета с чекмедже;
  • гардероб с две плъзгащи врати, огледало, два лоста за дрехи и три рафта;
  • комплектът се предлага с ПДЧ 18 мм, в цветовете Светъл виолет и Дъб крафт Бял.

Цветовете са нежни и романтични, те ще допринесат за почивката ви и ще я направят още по-приятна и релаксираща. Съобразете вида и дизайна на мебелите с текстила, който ще използвате, за да бъде пространството стилно и естетично.

Какви съвременни допълнения ни предлагат мебелите?

Днес артикулите, които използвате не са просто практични мебели, а много повече. Те разполагат с всякакви екстри като интересното и успокояващо LED осветление, механизмите за плавно и безшумно отваряне и затваряне на всички чекмеджета и шкафове. Благодарение на тях ще използвате обзавеждането много по-удобно и ежедневието ви ще бъде значително улеснено. Повдигащият амортисьор на леглото предоставя огромна ракла, в която да подреждате всякакви неща.