Защо високият шкаф за обувки е по-удобен за интериора на малкия коридор?

шкаф за обувки

Когато дойде моментът да обзавеждате коридора, сте изправени пред задачата да намерите функционални мебели, практични и удобни за използване. Тази зона от жилището е по-специална, защото обикновено е много малка и тясна. Потърсете мебели, които отговарят на вашите критерии и ще бъдат подходящи за коридора. Висок шкаф за обувки venus.bg е добро решение именно в този случай. Той няма да заеме прекалено много място, изработен е от качествени материали и най-вече капацитетът му е изключително голям.

Какви предимства ни предлага високият шкаф за обувки?

Тези модели се отличават с многото на брой рафтове. Потребителите се спират именно на тях, защото разполагат с множество отделения, в които да подреждате любимите си модни аксесоари. Шкафът може да бъде класически, но също така се срещат интересни разновидности, които имат въртящ механизъм или вградено огледало. С какъв дизайн ще изберете мебел, зависи от вашите предпочитания и стила, който желае да оформите в коридора.

Повечето потребители залагат на високия шкаф за обувки, защото той ще оползотвори пространството на височина. Моделите са много красиви, изработват се в различни цветове. Ако инвестирате в такъв с допълнителни екстри, ще се радвате на още повече комфорт у дома. Не забравяйте, че най-важното е всички обувки да бъдат добре прибрани и организирани, защото по този начин се запазват в перфектен вид, не събират прах и коридорът ще бъде чист. От магазин Venus.bg днес ще ви дадат следния пример. Въртяща етажерка Геномакс – Сонома:

въртяща етежерка
  • въртящ шкаф за обувки „Геномакс“ е снабдена с въртящ се механизъм;
  • шест рафта от едната страна и огледало от другата страна;
  • шкафът е подходящ за антре, коридор или офис;
  • изработен е от висококачествено ПДЧ.

Прекрасна мебел, която може да намери своето място не само у дома, но също така и в офиса. Капацитетът ѝ е достатъчно голям, изглежда красиво и елегантно, където и да я разположите.

Как да си осигурим и зона за сядане в коридора?

Добре е да има къде да седнете, затова дизайнерите ви предлагат да обърнете внимание шкафа за обувки тип пейка. Този модел лесно ще бъде синхронизиран с високия, защото изглежда различно и ще създадат една по-приятна и балансирана обстановка в помещението.

Разгледайте възможностите в онлайн каталога и обърнете внимание на тапицираните възглавници, които са монтирани в гората част на тази мебел. Те могат да са в различен цвят в зависимост от вашето предпочитание. Инвестицията в подобна мебел е полезна и със сигурност ще оцените удобството, което ви предлага.