Модерното портманто – за едно красиво начало на Вашия дом!

Когато влизаме в дома си, искаме да усетим уют още с първата си крачка. Чувството, което ще ни сполети, пристъпвайки прага на жилището си, е решаващо за по-нататъшния ни престой у дома… Ако например се почувстваме не особено приятно, прибирайки се за пореден път вкъщи, то е редно да се замислим как бихме могли да променим това и дали пък не е време да направим някои интериорни промени. Започвайки от коридора!

Модулно портманто Вики
портманто

За всяко помещение си има подходящо обзавеждане. Ако например става дума за антрето, то портмантото и шкафът са първото нещо, за което е наложително да се погрижим. Техният избор зависи от площта на коридора, също както и от това какви мебели имаме в останалите стаи. Добре е да запазим стиловата линия и да не правим грешката да купуваме мебели за антре, които по никакъв начин не съответстват на вече наличния интериор. Разгледайте какви модели Портманта има по мебелните магазини и преценете какво би било най-подходящото решение за Вашия коридор. Наблегнете основно на визията, но нека не пренебрегваме и качеството… Все пак, от това дали то е високо или не, зависи и колко дълго ще можем да използваме бъдещото си портманто. Преди да си купите каквото и да е, се уверете че и практичността е налице. В общи линии, трябва да обърнем внимание основно на три неща: качество, външен вид и цена. А последното зависи от предните две…

Портмантото е задължително да присъства, ако искаме да ни е добре у дома още с влизането ни в коридора. Впечатлението, което интериорът ще остави у нас трябва да бъде положително, за да изпитваме желание да прекарваме време вкъщи. А и само се замислете, когато отново дойде моментът да си поканим гости… Не искате ли да ги посрещнете подобаващо и да ги накарате да се почувстват като у дома си? Със сигурност имате такова желание, затова още днес си купете модерно и качествено портманто, което да направи началото на дома Ви наистина красиво!