Защо е добре да планирате лятната почивка пред зимата?

лятна почивка

След Коледните празници, когато навярно едва закърпвате семейния бюджет едва ли мислите за лятната почивка. Независимо от това, че разходите през януари са доста предвид и това, че месеца е изпълнен с доста именни дни то не бива да пренебрегвате факта, че именно това е месеца, когато най-изгодно можете да заявите своята лятна ваканция. Разумният потребител е наясно, че може с една добра оферта „Ранни записвания“ да спести до 40 % от цената на семейната почивка, а това определено не е за подценяване, ако държите да се възползвате от изгодни и приемливи решения. Със сигурност идеите за почивка на Южното Черноморие и то в Созопол са добре дошли за онези от вас, които държат на лукса, спокойствието и незабравимите емоции, които региона предоставя като атракции.

Най-добрите места за почивка

Избора на почивка разбира се не се ръководи единствено от това да попаднете на супер изгодна оферта. Стратегическа мярка, която можете да приложите и анализа на местата за настаняване. Има три насоки, от които ви съветваме да се ръководите. Това са:

 • Мнения на други гости. Това е повече от задължително, тъй като така ще придобиете реална представа за условията за настаняване, а няма само и единствено да базирате крайното си решение на лъскавите и луксозни снимки, които съдържат сайтовете на комплексите;
 • Опознаване забележителните на региона. У нас има много красиви места край морето. Факт е, че Созопол е предпочитана дестинация предвид това, че района се слави с богато архитектурно наследство както и изумителна природа в Странджа планина;
 • Спокойствие и забавление в едно. Някои хора предпочитат да се усамотят и изолират от шумотевицата, а други искат да са във вихъра на купона по време на почивката си. Е, точно това предлагат на гостите си комплексите в и около Созопол.

Не се колебайте да опознаете офертите, които Мапи Холидейс ви предлага. Комплекса е точно онова, което търсите за вашата семейна ваканция, която ще се превърне в едно ударно емоционално и физическо зареждане.

ТОП цени

Созопол комплекси

Непосредствен опреди или в разгара на летния сезон не се планира ваканция. Със сигурност цената ,която ще платите би била стресиращо висока и непоносима за повечето средностатистически българи. Но от Мапи Холидейс залагат на промо офертите и приканват своите гости да се възползват от най-добрата цена още през зимата. Сега офертите са доста приемливи, а за лукса и условията за почива са направо символични.

Има доста ползи от ранното планиране и резервиране на удобния за вас ваканционен период. Те се отнасят до:

 • По-голям избор от период, през който семейството може да организира ваканцията си;
 • Възможност за настаняване в максимално удобен апартамент, съобразен с нуждите ви;
 • Супер изгодни цени и опция за плащане на вноски според предварително съставен план;
 • Не се налага да влагате цялата сума сега и веднага;
 • Условията на ранното резервиране са супер изгодни и приемливи.

Определено от Мапи Холидейс знаят как да предразположат гостите си за планирането на лятната им ваканция. Затова и цените към момента са ТОП и не бива да имате каквито  ида било колебания относно това да заявите семейната ваканция.

Малко повече за комплекса край Созопол

Ако и вашето семейство иска да почива в спокойно, приятно и красиво кътче то Мапи комплекс е идеалното решение, от което се нуждаете. В комплекса са разположени триетажни къщи за гости, които са обзаведени и оборудвани по най-висок стандарт за удобство и комфорт. разполагате с всичко необходимо за да бъде почивката ви незабравима и приятна.

На ваше разположение са:

 • Заведение, в което можете да поръчате храна;
 • Безплатен паркинг;
 • Открит басейн с детска секция;
 • Прекрасна цветна градина;
 •    Wi-Fi Интернет в общите части на комплекса .

Насладете се на едно прекрасно лятно изживяване, заобиколени от природа, море, златист пясък и спокойствие. Възползвайте се от най-добрите оферти с до 50 % намаление в комплекс Мапи .