Ипотечни кредити от Finstart – лесно, бързо и удобно

Какво са парите? Начин да оцеляваме, или лукс, който не всеки има честта да притежава…? Как да направим така, че да разполагаме с повече средства, но да влагаме минимална енергия в набавянето им? Каква работа трябва да си намерим, за да не се лишаваме от елементарни удобства като просторен дом, качествена храна и модерна кола! Е, истината е, че всичко в този живот си има цена, а за да можем да я платим, трябва да получаваме определена сума пари всеки месец, с която да плащаме сметките си, а и да си позволяваме глезотии. Поне от време на време…

Когато балансът по сметката ни е недостатъчен

Прасенце, Банка, Пари, Финанси, Бизнес, Банкиране
касички

Често се случва да прахосваме заплатата си в рамките на няколко дни, поради факта, че разходите за битови сметки като ток, вода и телевизия са прекомерно високи, а ние не сме добре платени. Когато ударим чертата в края на месеца, осъзнаваме че трябва да направим нещо, за да променим тази неприемлива ситуация, особено ако имаме и деца, за които да се грижим.

Ясно е, че или ще ни се наложи да сменим местоработата си, или да пренаредим приоритетите си, свеждайки разходите си до минимум. Доколко това е възможно в наши дни, си остава въпрос с повишена трудност, но днес ще Ви кажем какво друго можете да направите, за да посрещате нуждите си с лекота!

Добра идея ли е да теглим кредит

Банковите  и небанковите заеми са чудесен начин да „закърпим“ трудното финансово положение. Можем да се възползваме от този вариант, когато преценим, че няма да можем да преживеем до заплата, или когато планираме да извършим някоя по-голяма покупка от рода на:

 • Нов автомобил;
 • По-голямо жилище;
 • Ремонт на дома;
 • Екскурзия и др.

Сериозните разходи, които ни предстоят, могат и да не са свързани задължително с покупка на дълготраен актив, който ще виждаме пред очите си години наред. На много хора им се налага да се подложат и на лечение, като това разбира се е доста неприятен повод да теглим пари, но за съжаление такъв е животът… Във всички случаи обаче, е добре да бъдем колкото се може по-подготвени, без значение от какво естество е предстоящият ни разход. Затова разберете повече за Finstart и се поинтересувайте какво точно представляват ипотечните кредити!

Ипотечните кредити на Finstart

В следващите редове ще бъдем малко по-конкретни, обяснявайки Ви защо и как можете да изтеглите ипотечен кредит от Finstart. В общи линии, за да се сдобиете с по-голяма сума пари, е нужно да имате имот или земя на Ваше име, с които да гарантирате връщането на взетият от Вас заем. Кандидатстването за подобен вид кредит става лесно и бързо, а одобрението се случва в рамките на часове, което е супер голям плюс за Вас, защото няма да Ви се налага да чакате дълго, докато желаната сума постъпи по сметката Ви.

Ипотечният кредит може да се използва за различни неща – в зависимост от ситуацията, в която се намирате, също както и от уждите, които имате към днешна дата:

 • Обединяване на стари задължения;
 • Оборотни средства;
 • Стартиране на нов бизнес;
 • Смяна на жилище или основен ремонт на сегашното Ви;
 • Образование и др.

Какви са стъпките

Хубавото на съвременните кредити е, че можете да кандидатствате за тях  и онлайн. Вече не е необходимо да ходите до физически офис, за да попълвате купища ненужни документи. В наши дни, имате възможността да изпратите заявлението си и онлайн, което е една безспорна привилегия, от която задължително трябва да се възползвате!

Като цяло, стъпките по кандидатстване за ипотечен кредит от Finstart са следните:

 1. Подаване на заявление;
 2. Изготвяне на становище (в рамките на 24 часа);
 3. Получаване на одобрение/отказ;
 4. Изплащане на сумата.

Лесно, бързо и удобно! И сами можете да се досетите, че с Finstart получаването на голяма сума пари е възможно повече от всякога… Затова проверете това още сега и вярвайте, че се намирате на най-доброто място! Където няма:

 • Скрити такси и условия;
 • Доказване на доходи;
 • Търсене на поръчители;
 • Такса за разглеждане на документи.

Успех!