С какво са по-различни модерните кухненски шкафове?

кухненски шкафове

Промяната на обзавеждането в кухнята е важна стъпка за всяко семейство и не бива да се прибързва с избора. Днес ще откриете много разнообразни мебели, включващи горни и долни шкафове, съчетани по перфектен начин, за да ви създадат много комфорт и удобство в тази част от дома. Когато инвестирате в нещо подобно мислете дългосрочно, защото това е скъпа покупка и трябва да отговаря на всичките ви критерии за качество и функционалност. ВЕНУС кухненски шкафове са перфектната възможност да оборудвате дома си с нещо модерно и добре изработено. Артикулите се отличават и с красивия си естетичен дизайн.

Какво е важно да знаем за актуалните модулни кухни?

Ако скоро не сте търсили мебели за любимата стая, в която се случват кулинарните вълшебства ви съветваме, да научите повече за характеристиките на днешните кухненски шкафове. Те се различават със своя изискан стил на изработка, защото са направени от материалите MDF и ПДЧ. Плоскостите са доказали във времето своите положителни характеристики, здрави са, поддържат се лесно в идеален вид и придават невероятна класа на помещението. Кухненските шкафове, които откривате онлайн са представени в най-различни цветове, за да ги съчетаете с интериора във вашия дом или да направите пространството според личните си предпочитания. Всички артикули разполагат с механизми за плавно и безшумно отваряне и затваряне.

Всеки знае, колко е неприятно да се чува тракане и скърцане при всяко отваряне на кухненски шкаф или чекмедже. Този минус на старото обзавеждане вече е в миналото и сега се наслаждавате на комфорта и качеството, които заслужавате. В каталога на магазин Венус ще откриете следния интересен модулен комплект. Готова комбинация Лукс 19 – Каменно сиво/Бял мат:

кухненски шкафове
  • „Лукс 19“ – представлява готов комплект, оборудвана с термоплот;
  • горни и долни модули с чекмеджета, колонен шкаф за вграждане на фурна и микровълнова фурна;
  • специален модул за вграждане на мивка;
  • вратичките са снабдени с механизъм за плавно затваряне.

Практичността на този тип обзавеждане се свързва и с това, че основните електроуреди, които използвате в кухнята са вградени в модулите. Благодарение на това много по-лесно ще почиствате и поддържате в перфектен вид работната зона.

Защо линейно монтираните модели са предпочитани от домакинствата?

Днес в голяма част от апартаментите зоната отделена за готвене се намира в едно общо помещение с всекидневната. Поради тази причина шкафовете, трябва да се монтирани по най-удобния и функционален начин, а това в повечето случаи се оказва линейния. Така цялата конструкция изглежда много елегантно, имате бърз и лесен достъп до всички уреди и плота, а подреждането и почистването става бързо и безпроблемно.