Защо да заложим на качествен и модерен кухненски ъгъл?

диван

Ако желаете да промените трапезарната зона и тя да стане по-различна и уютна, е добре да помислите за покупката на нови мебели. Тук обикновено хората разполагат маса и столове, но днес ви препоръчваме да се насочите към оригиналните кухненски ъгли, които имат своите ключови преимущества. Те ще ви дадат много удобство и ще направят престоя ви около трапезата по-приятен и удобен. В продуктовия каталог на https://www.venus.bg може да разгледате актуалните модели и да изберете конкретен за вашия дом.

Кои характеристики правят кухненските ъгли по-интересни и функционални?

Ако до този момент не сте имали подобна мебел, ще се изненадите, какви предимства би ви донесла. В зоната където се храните вече ще имате комфортен диван, на който да се разположите и дори ще прекарате част от свободното си време. Вече по-спокойно ще канете гости, защото те ще бъдат настанени по най-добрия начин и ще могат да прекарат достатъчно дълго време във вашата компания. Освен в дневната и тук ще може да си почивате, да пиете кафето си или дори да подремнете следобед.

Това е възможно, защото кухненските ъгли разполагат с механизъм за разтягане и се превръщат в удобна спалня. Освен това под седалките има и свободно пространство за съхранение на вещи и багаж, а това е полезно за всяко жилище.

Инвестирате съвсем скромна сума в новия кухненски ъгъл, а получавате възможност да го използвате по няколко различни начина. Артикулът не е прекалено обемен и когато го инсталирате в близост до стената, той няма да заеме почти никакво място. Производителят ви дава шанс сами да изберете цвета и вида на тапицерията, което ще ви позволи лесно да комбинирате елементите от обзавеждането. От Venus.bg днес предлагат – Кухненски ъгъл Теа с ракла и функция сън:

  • стилен кухненски ъгъл „Теа“ е чудесен избор за обзавеждането на кухня или трапезария;
  • към цената са включени и възглавнички, с пълнеж от дунапренов пух, без цип;
  • той разполага с функция сън, чрез механизъм подматрак;
  • под лежанката е снабден с практична ракла за съхраняване на вещи;
  • кухненски ъгъл „Теа“ е изработен с изключително удобни тапицирани седалки с еластичен дунапрен, гърба е тапициран с хастар.

Красиво изработен и стилен модел, благодарение на когото атмосферата в трапезарната зона ще бъде изцяло променена и много по-комфортна.

Важни ли са материалите за изработка?

Като всяка друга мебел и от тази очаквате да бъде стабилна и здрава, за да я използвате спокойно години наред. Тъй като функцията ѝ е да ви настанява, ще бъде доста натоварена във времето и е от значение конструкцията ѝ да бъде наистина качествена. Моделите, при които присъства естествената дървесина са предпочитани, защото я гарантират. Важен елемент е тапицерията и нейната износоустойчивост. Тя също така не е препоръчително да задържа петна.