Как да изберем актуална мека мебел от интернет магазин

диван

Щом ни предстои обновление на интериора в дневната, обръщаме по специално внимание на избора на мека мебел, защото тя е основен артикул в стаята и се използва от цялото семейство. Важно е диванът да е достатъчно голям, за да се съберат всички и да предлага необходимия комфорт. Конструкцията трябва да е здрава и устойчива, за да издържи на ежедневната експлоатация. Красив диван Венус ще намерите онлайн на достъпна цена. Представените модели са изработени от различни производители, което е възможност да разгледате всякакви стилове, дизайни и функционалности.

Какви са положителните характеристики на съвременните дивани

Меката мебел претърпя реда промени през последните години. Конструкциите станаха по-големи, защото потребителите търсят точно такива екстри. Ъгловите варианти притежават лежанка и така имате възможност да полегнете комфортно в дневната пред телевизора. Освен това, моделите с подобна форма се адаптират много лесно в пространството и са перфектни, ако поканите гости, да ги настаните удобно.

Най-голямата функционалност обаче си остава разтегателният механизъм. Той работи перфектно и имате възможност колкото често искате да го използвате и да превръщате дивана в място за сън. Под седалките също така има ракла което прави артикула многофункционален. Неговата покупка ви спестява много и прави апартамента достатъчно комфортен. Венус предлага да разгледате един от наличните модели. Ъглов диван Милано – с функция сън и ракла:

ъглов диван
  • „Милано“ представлява ъглов модел състоящ се от 3 части артикул тройка, ъгъл и двойка;
  • направен е с удобни тапицирани седалки от еластичен дунапрен;
  • при необходимост от допълнително място за сън, бързо и лесно може да трансформирате диванът в удобно легло, чрез изтеглящ механизъм подматрак;
  • под лежанката е снабден с ракла – тип чекмедже за съхраняване на багаж;

Ъглов модел „Милано“ е практично решение за обзавеждането на Вашия дом.

В какъв цвят да бъде новия артикул

Ако искате да направите меката мебел акцентна точка може да изберете ярък и открояващ се нюанс. Повечето хора обаче, предпочитат по семплите цветове, защото за първия вариант се изисква определена смелост. Когато цветът е неутрален, това означава че лесно ще се впише в интериора и дори да правите някакви промени по обзавеждането и цветовете на стените няма да се налага да претапицирате дивана. Разнообразието от възможности онлайн е наистина голямо, затова мислете внимателно и се съобразете най-вече с личните се виждания и предпочитания.

Разгледайте актуалните оферти в онлайн магазина и се запознайте с промоциите, които ви дават възможност да се сдобиете с по луксозна мебел на ниска цена.