Кои са най-актуалните мебели за спалня в момента?

комплект мебели

Щом е настъпил моментът да избирате ново обзавеждане за спалнята, препоръчваме да заложите на най-актуалните дизайни днес. Това са готовите спални комплекти с чиято помощ интериорът ще бъде изключително професионален и елегантен. Погледнете офертите в сайта VENUS.BG и научете повече подробности за техните характеристики. Мебелите са качествени, здрави, изглеждат изключително модерно и стилно, за да ви осигурят комфорта, който заслужавате в спалнята. Цената на този тип обзавеждане е изключително достъпна и дори по луксозните модели могат да се намерят с намаление.

Какво ни предлагат модерните спални комплекти?

Ако решите да инвестирате в ново обзавеждане ви съветваме това да бъде спален комплект. С негова помощ ще обзаведете стаята професионално и най-вече много бързо. За вас е важно да сте заобиколени от качествени и практични мебели, а такива получавате в модерния спален комплект. Задачата ви основно е да намерите вариант, който да отговаря като размери на вашите изисквания. Лесно ще се ориентирате, ако предварително измерите свободното пространство и решите коя мебел, къде ще бъде поставена.

Ако разполагате с повече дрехи и неща за съхранение се насочете към спален комплект с по-голям гардероб. Днес най-актуални са изделията с плъзгащи врати, защото спестяват от мястото и са изключително красиви. На вратите обикновено има монтирани големи огледала, чрез които стаята ще изглежда просторна и ще има къде да се огледате. Погледнете следния модел от каталога на Venus.bg. Спален комплект Виго – 160/200 см, Дъб крафт табак/Дъб крафт сив:

мебели за спалня
  • спално обзавеждане „Виго“ се състои от: легло, две нощни шкафчета и гардероб;
  • леглото е с повдигащ амортисьорен механизъм, подходящо е за еднолицев и двулицев матрак с размери 1600/2000 мм;
  • за поставянето на двулицев матрак е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • гардеробът е с дискретно LED осветление, голяма плъзгаща врата с огледало, две вратички и две чекмеджета;
  • по ваше желание може да добавите към комплекта скрин с четири чекмеджета и вратичка;
  • вратичките и чекмеджетата са с вкопани дръжки.

Обзавеждане подходящо за всеки модерен апартамент. То ще ви създаде истински релакс по време на вашата почивка.

Защо да пазаруваме мебели от интернет магазин?

Все повече потребители избират да поръчат обзавеждането за дома си от специализиран онлайн магазин. Тук откривате по-голямо разнообразие от качествени мебели и имате спокойствието да ги разгледате без да ви притесняват продавачи. Лесно ще откриете обзавеждане за дома което отговаря на вашите критерии за естетика и качество на изработка. Когато пазарувате онлайн се възползвате и от редица намаления и промоции.