Маратонки Адидас – идеални за всеки фен на удобните обувки

маратонки адидас

През далечната 1949 година Адолф Даслер създава един от най-популярните брандове, произвеждащи спортни стоки. Почитателите на марката са наясно с драмата около появата на Адидас, но не това ще бъде темата на днешната ни публикация. Акцента, върху който ще насочим поглед е именно най-продавания продукт, който се приема като емблема за качество, комфорт и удобство. Едва ли има потребител, почитател на качествените спортни обувки, който да не е имал поне един чифт маратонки адидас. Със сигурност сравнението с останали водещи марки, произвеждащи маратонки е причината, която е провокирала конкретната покупка. Действително над 40 % от купувачите веднъж използвали такива маратонки отново предпочитат следващият им чифт да бъде с логото на немския бранд.

Кое нарежда маратонките Адидас сред най-продаваните в световен мащаб

Очевидно е, че годишните приходи на производителя растат и то с  огромни стойности. Няма как да приложиш конкурентни практики при положение, че пазара е залят с какви ли не марка спортни стоки и то на отлични цени. Но заговорим ли за Адидас много клиенти припознават като:

  • Символ на лукс;
  • Утвърдена репутация;
  • Качество;
  • Висок стандарт;
  • Гаранция за имидж.

Интернационалния концерн, който не се задоволява само с производствената си база в Германия изнася производството си и в други страни, което позволява на пазара непрекъснато да се появяват все по-иновативни, съвременни и дори високотехнологични маратонки. Разпознаваемостта на трите линии няма нужда от реклама, тъй като символизира гарантирано качество, от което потребителите с основание предпочитат да се възползват.

Най-продаваните маратонки Аридас

маратонки

Колекцията на марката наистина е огромна. Свидетели сме на огромна динамика при изработката на маратонки като целта е всеки клиент спрямо своята физическа активност да си осигури най-добрите, удобни и модерни спортни обувки. Както за дамите така и за господата немския производител не се колебае да експериментира за да задоволи най-изтънчения вкус. Ето защо с удоволствие ще представим едни от водещите модели, на които можете да се доверите:

  • ORIGINALS. Серията е посветена на хората, които обичат да се възползват от свободата на движение. Те са невероятно елегантни, леки и свръх удобни. Отличават се с по-ниска подметка максимум до 3-3,5 см, което позволява съчетаването на маратонките с различен тип облекло ва зависимост дали се касае за дамски или мъжки модел;
  • Terrex. Също добре позната серия от колекцията на Адидас. Специфичното при този тип спортни обувки е това, че тук се акцентира на защитата на пръстите, което позволява да бъдат използване не само за бягане, на и катерене. Подметката е подсилена и оптимално устойчива на натоварване;
  • Golf. Функционални и супер практични сникърси ви очакват в колекцията. Те са удобни както за спортуване така за разходки и ежедневно използване.

Супер елегантни и многофункционални продукти ви очакват в най-новия каталог на немския бранд. За да се запознаете с най-актуалните модели ви каним да посетите sportmoda.bg.