Коя е подходящата холна маса за вашия дом

маса

На пръв поглед, изборът на обзавеждане не изглежда кой знае колко трудна задача, предвид богатият асортимент на артикули в днешно време. При по-задълбочено обмисляне обаче се оказва, че всеки елемент трябва да бъде правилно подбран за да изпълнява своите функции надлежно. Това важи и за онази малка част във всекидневната, където поставяме меката мебел и холната масичка. Мебели Венус разполагат в продуктовия си каталог с различни по дизайн и форма предложения, които ще се впишат прекрасно в голяма част от жилищата.

Кои са важните критерии на които да обърнете внимание, преди да купите холна масичка Венус

За да изглежда обстановката в стаята елегантна и стилна е необходимо, тази мебел да е подбрана с правилна височина и дължина. Това става най-лесно, като преценим формата и големината на дивана пред който ще я поставим. Всеки който е седнал там, трябва да може да достига до масичката, затова ако вашата мека мебел е по-дълга ви предлагаме да вземете модел от три артикула, които се пъхат един в друг, така при нужда ще можете да ги разполагате пред дивана, а когато не ги използвате да са компактно прибрани. Ако имате нужда от допълнително място за съхранение в мебели Венус ще откриете холни масички снабдени с различни рафтчета и чекмеджета.

помощни холни маси

Комплект 3 бр. Помощни холни маси Asel:

  • Трите декоративни холни масички, са в цвят естествено дърво;
  • Изработени са с плътни плотове и крачета, върху П-образна основа;
  • Материалите вложени в този модел на Венус са – MDF стъкло и бук масив.

Богатото разнообразие от модели в  магазин Венус ще помогнат на всеки от вас да намери комфортна и красиво изглеждаща вещ, която да украси всекидневната. А освен всичко и да е снабдена с различни практични механизми, които да са ви от полза в ежедневието. Ако имате някакви въпроси консултантите ще се радват да ви помогнат. Очакваме ви!