Как изглеждат съвременните кухненски столове от Венус

стол

Когато става въпрос за обзавеждането на кухненската стая, първото което всеки от нас си представя е богатото разнообразие от модели столове. Вариантите са наистина атрактивни и впечатляващи, което ги прави напълно подходящи за хората, които желаят да внесат не само комфорт в живота си, но и неподправен стил. Венус – кухненски столове са изработени от устойчиви и здрави материали и със сигурност купувайки техен модел ще го ползвате дълги години.

Какво е необходимо да знаем избирайки кухненски стол Венус

Първото и най-важно нещо на което трябва да обърнете внимание е колко голяма е стаята и дали харесаните от вас кухненски модели ще се поберат там. Все пак е нужно да има достатъчно свободно пространство между стената и стола за да се преминава свободно. Много търсени и актуални са вариантите тип кресла, но те заемат доста повече място. Могат да се направят от различен материал или комбинирани: дървени, метални, пластмасови. Специалистите смятат за универсални – кухненските столове Венус, високи 40 – 45 см от пода до седалката. Посъветвайте се с вашите близки каква седалка биха предпочели такава с тапицерия и мека подплата или твърда. В случай, че ще се налага да местите артикула често, например в друга стая ви препоръчваме варианти изработени от PVC или MDF.

Трапезен модел К309 – модерен артикул от Венус, който ще впечатли всеки:

Трапезен стол
  • Краката са изработени от хромиран метал с интересна извивка тип шейна;
  • Разполага с дамаска еко кожа с висока устойчивост на износване;
  • Избирате между класически цветове черен или бял;
  • Цената на този уникален модел е 133 лв.

Не се чудете дали искате трапезарията  да изглежда атрактивно и модерно, а поръчайте столове Венус, които ще ви създадат уют и гостите ви ще се възхитени от стила, който сте избрали. Формите са толкова интересни и привличащи, че е напълно невъзможно да откъснете очи от тях.