Защо да потърсим нова и интересна холна масичка

холна маса зеле

Има един елемент който е задължителен за всяка всекидневна и това е холната маса. Тя притежава както практическа така и декоративна функция. Определено бихме я нарекли любима мебел на всеки от семейството, защото се случва на нея да оставим сутрешното си кафе докато се разсънвам, да организираме събиране с приятели и да сервираме почерпки или пък просто да я използваме в ежедневието за красива декорация. Видя ли новите модели холни маси на Мебели Венус? Те са с перфектен дизайн и най-различни функции, което ги прави идеални за модерното жилище.

Защо модерните мебели са изключително практични

Производителите на първо място мислят за елегантния и стилен дизайн, който може да се комбинира с всякакъв интериор. След това разбира се отдават и много внимание на различните функционалности. Търсете мебел която ще ви бъде полезна в ежедневието и ще използвате с удоволствие:

холна маса
  • Холна масичка от Венус на две нива – моделът се използва по стандартен начин, а допълнителният плот ще бъде от полза, когато искаме да подредим нещо или да разтребим основния;
  • Артикул с място за съхранение – в момента тези модели са много предпочитани, защото притежават удобни и практични чекмеджета, ниши рафтове и други подобни в които може да подреждаме всякакви неща;
  • Трансформираща се – семействата които хапват пред телевизора ще оценят подобен нов модел, тъй като плота на тези холни маси може да се разтяга и повдига. Така наподобяват трапезната мебел;
  • Помощни – състоят се от два или три отделни елемента които се прибират един под друг и се използват при необходимост. Извънредно мобилни и практични.

Фантазията на дизайнерите ви дава възможност да разгледате всякакъв вид интересни нови холни масички. Новите модели са направени от различни материали. Съчетаването на два и повече материала става тенденция. Така получавате съвременна и качествена мебел.

Как да превърнем холната маса в декоративен акцент

Една от важните роли които играе тази мебел е това да бъде красив елемент, който привлича погледа. Плота независимо от това в каква форма е и колко е голям е основата върху която може да подреждаме различни красиви декорации. Те ще обогатят обстановката. В момента интериорните специалисти препоръчват използването на красиви подноси в които може да подредите дребни декорации и предмети. Щом те са поставени в поднос лесно ще разтребите щом се налага. Може би първото за което се сещате е ваза с красиви цветя. Тя би внесла много свежест и ще ви доближи до природата. Всяка нова и модерна холна масичка може да бъде красив и стилен акцент в помещението, ако се постараете да я подберете правилно от онлайн магазина.