Диван Калифорния – мебелно бижу за всеки дом

Холов ъгъл

На пазара се предлагат класически модели мека мебел, които наистина могат да осигурят изисканост, естетичност и елегантност в интериора. Дори най-претенциозните клиенти могат да останат впечатлени от техните качества, тъй като са установено популярни и с утвърден рейтинг. Безспорно лидерството на тези модели мека мебел не се дължи само и единствено на това, че са станали символ на качество през годините, но и поради това ,че съобразно иновациите и тенденциите на пазара успяват да се адаптират без да изневерят на основния си замисъл. Диван Калифорния е ярък пример, който ни показва, че независимо от дългогодишната си история все пак има защо да провокираш и да бъдеш толкова предпочитан модел на българския пазар.

Диван Калифорния – основни характеристики

Един от най-практичните дивани, които някога са се предлагали на нашия пазар е дивана модел Калифорния. Самото име, което му дават производителите е доста топло и носи своеобразно усещане за уют и комфорт. И наистина, когато започнете да използвате тази мебел установявате, че тя наистина е невероятна, тъй като разполага с всичко, което е нужно на съвременния дом.

Холов ъгъл Калифорния Бук

А сред главните отличителни белези, с които дивана калифорния успява да спечели толкова много почитатели са:

  • Луксозната му визия;
  • Многофункционална ъглова форма, която успява да се адаптира с лекота във всеки интериор;
  • Механизъм клик-клак осигуряващ бърза трансформация при функция сън;
  • Обемна ракла под лежанката, в която можете да поберете всякакви вещи дори спално бельо;
  • Клиента разполага с опции за избор между мебел с ляв или десен ъгъл;
  • Дивана се предлага с удобни възглавнички, които осигуряват много повече комфорт и удобство при ползването му.

Наистина няма друга мебел, която да влиза в категорията универсални, адаптивни и качествени дивани. Калифорния е дивана, който е доказал, че наистина има смисъл от това все повече домакинства да го предпочитат. Той създава истински комфорт и е невероятно удобен, а цената му е повече от символична.