Подобрете чистотата у дома с използване на професионални услуги

измиване на прозорци

Не е изненадващо твърдението, че всяка домакиня си има собствени трикове за поддържане на чистотата у дома. Определено има зони, които са по-интензивно натоварвани и тук честотата на почистване е по-голяма. Но колкото и да ес опитват да се справят сами се оказва, че в някои сектори необходимостта от професионална намеса е приоритетна. Днес ще ви представим именно трите типа услуги, към които прибягва домакинята, когато не вижда смисъл във влагане на собствени усилия, които реално не дават конкретни резултати.

Пране на мека мебел

Екипите от професионални чистачи ни предлагат доста голям пакет от услуги, от които бихме могли да се възползваме. Сред тях са както основно чистене след ремонт така и абонаментни пакети, които целят да ни отменят в ежедневните занимания, когато нямаме физическата възможност да се справим сами. Като част от услугите за еднократно ползване е именно и прането на мека мебел. Въпреки, че семейството ви се стреми да пази от замърсяване красивия диван то е неизбежно замърсяването му.

Невидимия прах буквално създава невидим слой, който не бихте успели да отстраните с прахосмучене. За целта е необходимо професионална намеса, която адекватно да извлече натрупаната мръсотия от пълнежа на меката мебел. Както знаете често причина за поява на алергии сред децата е именно домашни прах, който се спотайва в мебелите. С професионалното пране на мека мебел получавате:

 • Мека мебел, която изглежда като нова;
 • Свежи цветове и приятно ухание;
 • Напълно дезинфекцирани и благоприятни за ползване мебели.

Пране на килими и мокети

почистване

Най-много прах и мръсотия задържат килимите и мокетите. Ако имате домашен любимец е истинско изпитание да се грижите ежедневно за почистването на подовите настилки. Доверявайки се на професионалните опитни чистачи на място ще бъдете посетени с пълно бойно снаряжение, което да се справи безкомпромисно с:

 • Натрупан прах;
 • Петна;
 • Косми;
 • Акари;
 • Други замърсявания.

Освен пране иновативната техника, която се използва за пране на килими и мокети директно подсушава, което прави възможно използването на подовата настилка веднага след нейното освежаване и почистване.

Измиване на прозорци

По високите етажи е опасно да се измиват прозорците в дома. Именно затова на разположение на добрите домакини е услугата, която могат да използват за да бъдат отстранени всички петна от дъжд, прах и други замърсявания отстранени. Отново се използва професионална техника, а при нужда за високите етажи могат да бъдат приложени:

 • Алпийски метод за измиване на прозорци;
 • Външни асансьори;
 • Вишки и други.

Не винаги личните ви умения са достатъчни за да бъде дома свеж и чист, което предполага наемане на професионалисти, които да се справят бързо и качествено.