Нов сезон – нов интериор. Вдъхновете се от пролетта при обновяването на дома ?

Пролет е. Зимата малко по малко се оттегля от хоризонта, а ние все по-често сме обзети от добро настроение, защото знаем, че много скоро отново ще можем да се насладим на хубавото време и възродилата се природа!

Наред с това, най-накрая ще имаме и възможността да отворим широко вратите на дома си, за да допуснем свежия въздух във всяко едно от помещенията в жилището. Тъй като и слънцето ще ни се усмихва ежедневно отгоре, ще можем да му се радваме до насита, отдръпвайки щорите от прозорците, правейки място на светлината и вдъхновяващата енергия на дошлата пролет…

А какво за жилищния интериор

Всекидневна, Диван, Интериорен Дизайн, Декорация
хол

Всичко би било повече от перфектно, ако наред със слънчевите дни, можехме да се насладим и на добре обзаведен дом, в който да намирате уют и топлина, без значение че зимните месеци отдавна са зад гърба ни. В случая говорим за душевна удовлетвореност, която в повечето от случаите намираме именно в дома си. Именно той ни приютява, когато сме тъжни и изморени, наранени и обезкуражени. Ако обстановката в дома ни е приятна и предразполагаща ни към интересни занимания, то много бързо ще успеем да се разделим с всички тягостни усещания, замествайки ги с много по-радостни като отмора, релаксация, забавления и прочее.

Добра идея ли е да сменим мебелите през пролетта

Защо не! Ако през зимата всеки се е свил в черупката си, то през пролетта това драстично се променя, като всички ние започваме да излизаме все по-често навън. Би било жалко, ако не използваме хубавото пролетно време, за да се насладим на разходка в парка, или да отидем на екскурзия със семейството. И все пак, това да имаме хубави мебели у дома е задължително, тъй като рано или късно отново ще се приберем вкъщи. В този ред на мисли, използвайте пролетното време, за да извършите плануваното жилищно обновяване, започвайки от избора на Мека мебел Венус, с която гарантирано ще се чувствате:

  • Удобно;
  • Приятно;
  • Релаксирани;
  • Удовлетворени от извършената покупка.

Безспорно е много, много важно да разполагате с модерна и практична мебел, на която изцяло да разчитате, когато сте изморени, когато искате да помързелувате, или когато Ви се налага да прекарате вечерта на дивана в хола… Затова изберете колкото се може по качествена мека мебел, която да използвате години наред и то без никакви забележки. Магазин Венус Ви очаква!