Как бързо да откриете практичен и стилен диван за хола

холен диван

Не всяко семейство разполага с голяма и просторна стая, която да обособи за свой хол. Ако и вашата стая за почивка е с по-малки размери, но все пак искате красива и функционална мебел изберете Дивани Венус и няма да сгрешите. Моделите са толкова разнообразни, като дори и най компактните са снабдени с допълнителни екстри от които да се възползвате. Това, че един диван не е огромен като размер не означава, че няма да притежава нужните характеристики и качества да създаде уют и да се разположите удобно.

Кой вариант ще бъде най-подходящ за малкия хол

За да определите формата, размера и разположението на модела на Венус, е необходимо да измерите приблизителната му дължина и ширина. Измерванията ще ви помогнат до голяма степен да откриете правилната мебел в онлайн каталога на Венус. Препоръчваме ви да се спрете на вариант, който е по-мобилен и може да бъде лесно преместван. Много удобни са диваните двойка и тройка в линеен вид, които не заемат много място, ако са опрени до стената. Освен това функционалните преимущества на тези модели са доста. Голяма и удобна ракла под седалките и механизъм, който превръща вашия нов диван в легло. За да разчупите интериора в малкото пространство, ще бъде много атрактивно да изберете диван в ярък и открояващ се цвят, който ще бъде акцент и ще създава настроение винаги.

Диван

Модел Носталгия двойка с ракла от Венус – стил и функционалност:

  • Моделът е качествено изработен и намален на 358лв;
  • Подходящо за аранжиране на хол, дневна или хотел;
  • Имате огромен избор между дамаски и еко кожа по каталог, чрез които да го съчетаете с интериора;
  • Моделът е облечен с дамаска с отлична износоустойчивост и пълнеж от материали гарантиращи комфорт и мекота при седене.

Симпатичните дивани на Венус, които са подходящи за малки помещения изглеждат атрактивно и ви предоставят необходимото удобство.